17. Kalite Kongresi
 
 
 
  17th Quality Congress
  İstanbul
  24-26.KASIM,2008
     
KATEGORİ  
Kalite
YER   İstanbul
TARİH   24-26.KASIM.2008
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Kalite Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.kalder.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
İş yaşamı ve özel yaşam artık eskisi kadar birbirinden bağımsız değil. Böyle olunca, yaşam kalitesini tanımlarken sadece ya da büyük oranda özel yaşama bakmak yetersiz kalıyor. Hatta, çalışma hayatının kalitesi daha belirleyici olmaya başlıyor. Diğer taraftan, sınırsız iletişim, gelişen teknoloji, küreselleşme, artan kadın iş gücü gibi faktörler devreye giriyor ve iş hayatının kuralları her gün yeniden tanımlanıyor. Peki bu tanımlara nasıl adapte olacağız? Ülkemiz hangi süreçlerden geçecek? Bireysel olarak geleceğimizi nasıl planlayacağız? Soru çok ama verecek cevap da malumun ilanı gibi: "Paradigma değişmeden dünya değişmez."

Toplam Kalite Yönetimi anlayışının bir yaşam biçimine dönüşebilmesi için gerçekleştirdiğimiz en temel etkinliklerden biri olan Kalite Kongresi, dünyadan ve ülkemizden, alanında uzman kişilerin yılda bir kez de olsa bir araya gelmeleri ve deneyimlerini kamuoyu ile paylaşmaları için gerçekleştirilmektedir. Bugüne kadar, "Eğitimde Kalite", "Siyasette Kalite", "Ekonomi Yönetiminde Kalite", "Hukuk Düzeninde Kalite", "Sivil Toplum Kuruluşları ve İyi Yönetişim", "Düşünce Kalitesi ve Küresel Yönetim", "Küresel Rekabet ve Dünya Vatandaşlığı" gibi Türkiye'nin değişmesinde tartışılması en öncelikli konular, Kongre teması olarak seçilmiştir.

Geçen sene kasım ayında gerçekleştirilen 16. Kalite Kongresi'ne Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Avusturya, Yunanistan, ingiltere, iran, irlanda, İsveç ve ülkemizden toplam 150 konuşmacı katkıda bulunmuştur. Kongre kapsamında düzenlenen Kalite Organizasyonları ve Profesyonelleri Zirvesi'nde 1 panel ve 8 paralel oturum gerçekleşmiştir. Kongre kapsamında, 3 özel ve 25 paralel oturum ile düzenlenen 10 çalıştaya, 740 kuruluştan toplam 2.836 kişi katılmıştır.

Bu yıl, 17. Kalite Kongresi'nde, yaşamak ve çalışmak arasındaki kalite ilişkisini farklı yönleriyle değerlendirmeyi, konunun uzmanlarıyla tartışmayı, konuyla ilgili yeni açılımlar yapmayı planlıyoruz.
Planladığımız bu çalışmalar, sizlerin sponsorluğu ile uygulanabilir olacaktır. 17. Kalite Kongresi'nin, ülkemiz kuruluşlarına ve yöneticilerine büyük katkı sağlayacağı inancıyla, sponsor evsahiplerinden birisi olmanızı bekliyoruz.

KalDer, Türkiye Kalite Derneği


Geri