İstanbul Sanayi Odası 7. Sanayi Kongresi
 
 
  7. Industry Congress
  İstanbul
  3-4.ARALIK,2008
     
KATEGORİ  
Sanayi
YER   İstanbul
TARİH   3-4.ARALIK.2008
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul Sanayi Odası
ETKİNLİK MERKEZİ   Grand Cevahir Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www1.iso.org.tr/kongre
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
İş dünyamızın en köklü temsilcilerinden olan İstanbul Sanayi Odası, kurulduğu 1952 yılından bu yana Türk sanayisinin gelişmesine ve güçlenmesine hizmet etmektedir.

İmalat sanayiinin rekabet gücünün gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla İstanbul Sanayi Odası (İSO), ana teması “Sürdürülebilir Rekabet Gücü” olan ilk Sanayi Kongresi’ni 2002 yılında gerçekleştirmiştir. İlk Kongre’den bu yana her yıl düzenlenen Sanayi Kongreleri, Türk sanayisinin küresel boyutta başarısını temin edecek ve sürdürülebilir kılacak konuların zengin bir yelpazede ele alındığı, vizyoner bir tartışma platformu olarak tasarlanmaktadır.

Bu yıl, 3-4 Aralık 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek İSO 7. Sanayi Kongresi’nin teması “Sürdürülebilir Rekabet Gücü: Sanayi İçin Uygun Ortam” olarak belirlenmiştir.

7. Sanayi Kongresi’ne her yıl olduğu gibi bu yıl da, başta KOBİ’ler olmak üzere sanayicilerin, kamu yöneticilerinin, iş dünyası, üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin geniş katılımı beklenmektedir.

Kongrede, yerel ve küresel ekonomideki gelişmeler ışığında Türk sanayisinin kalıcı başarısını temin edecek “iş ve yatırım ortamı” tüm unsurlarıyla tartışılacak, iyi uygulama örnekleri değerlendirilecektir.

Katılımcılarımız, dinamikleri sürekli değişen iş ortamında, rekabet gücünü korumaya ve sürdürmeye yönelik başarı öyküleri ve firma deneyimlerini de dinleme imkanına sahip olacaklardır.

Üyelerimizi ve kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik çalışmalarımız için önemli bir adım olacağına inandığımız 7. Sanayi Kongresinde sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz.

C. Tanıl KÜÇÜK
İstanbul Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı



Geri