ERCE 2009 11. Uluslararası Sağlık, Beden Eğitimi, Rekreasyon, Spor ve
  Dans Konseyi Avrupa Kongresi
 
  11th ICHPER•SD Europe Regional Congress & Exposition
  Antalya / Lara
  22-24.NİSAN,2009
     
KATEGORİ  
Spor
YER   Antalya / Lara
TARİH   22-24.NİSAN.2009
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Uluslararası Sağlık, Fiziksel Eğitim, Spor ve Dans Konseyi (ICHPER•SD)
-Spor Bilimleri Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Kervansaray Lara Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Intra Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ichpersderc2009.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,
ICHPER•SD Avrupa Bölgesi adına sizleri ICHPER•SD Avrupa Bölgesi Kongresi'ne (11th ICHPER•SD ERCE'2009) davet etmekten buyük onur duymaktayım. Kongremizin, kapsamlı içeriği ile spor bilimcilere, spor yöneticilerine, beden eğitimi ve spor öğretmenlerine, antrenörlere, atletlere, tıp ve sağlık bilimleri alanında çalışan ve spor endüstrisi ve teknolojisi ile ilgilenen kişilere yönelik olması planlanmaktadır.

Çağımızda spor, bilginin, görüşlerin, fikirlerin ve bilimin yaygınlaşmasında önemli bir rol üstlenirken, aynı zamanda yarışma ruhunu aşılamakta, birbirini kabul etmeyi öğretmekte ve aynı zamanda eğlendirmektedir. Sporun öne çıkan bir diğer özelliği, kişiler, kültürler ve ülkeler arası farklılıkları ortaya koyarken, saygıyı da beraberinde getirmesidir. Bu nedenle kongremizin amacı Avrupa'da Çağdaş Spor Disiplinlerinin Entegrasyonu için görüşler ve öneriler ortaya koymaktır. Bu fikirden hareketle, atletler, antrenörler, beden eğitimi ve spor öğretmenleri, spor yöneticileri ve farklı disiplinlerde çalışmalar yapan spor bilimciler arasında bilimsel içerikli ortak bağlar, ilişkiler kurarak spor bilimlerinin yaygınlaşması ve zenginleşmesine katkılar getirilmesi planlanmaktadır.

Kongre programının önemli bir kısmı davetli konuşmacılara, sözel ve poster bildirilere ayrılmıştır. Spor bilimleri ile ilgili alanlarda yapılmış veya halen devam eden projelerin tanıtıldığı bir tartışma platformu ile sporun ve spor bilimlerinin geleceği olduklarına inandığımız öğrencilerimizin düzenleyeceği bir öğrenci sempozyumu da kongremiz programı kapsamında yer alacaktır. Ayrıca kurs programları ile spor bilimlerindeki yenilikleri de hep birlikte paylaşmayı planlamaktayız.

Antalya'nın Belek ilçesinde gerçekleştirilecek olan ICHPER•SD Avrupa Bölgesi Kongresi'nin (11th ICHPER•SD ERCE'2009) tüm siz katılımcılarımız için huzur ve mutluluk içinde geçmesini dileriz. Akdeniz kıyılarının tarihi ve tabii güzelliklerinin yanı sıra, Kongre Organizasyon Komitesi tarafından kongre öncesi ve sonrası düzenlenecek olan geziler ile Anadolu'nun doğusunu, batısını, güney veya kuzeyini görebilme fırsatı elde edeceğimizden dolayı şimdiden heyecan duyuyorum.

Kongremizin akademik ve sosyal olarak başarılı geçeceğine olan inancım ve dileğim ile Antalya'da ICHPER•SD Avrupa Bölgesi Kongresi'nde görüşmek üzere esenlikler dilerim.

Prof. Dr. Serap İNAL

ICHPER•SD
Avrupa Eş Başkanı

Geri