Avrupa Perinatal Tıp Okulu
 
 
 
  European School of Perinatal Medicine
  İstanbul
  6-7.ARALIK,2010
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   6-7.ARALIK.2010
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Avrupa Perinatal Tıp Birliği
-Perinatal Tıp Vakfı

ETKİNLİK MERKEZİ   Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://course.europerinatal.com
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Perinatal Tıp alanında ülkemizde ve Dünya’da kongre ve değişik düzeyde kurslar olmak üzere pek çok bilimsel toplantılar yapılmaktadır. Avrupa Perinatal Tıp Birliği, bu çerçeveler dışında, her yıl değişik bir konunun her yönü ile ele alındığı bir kurs gerçekleştirmektedir. Her yıl aynı ayda ve İstanbul’da düzenli ve sürekli olarak bir kurs programı düzenlenmektedir. 2010 yılının konusu ise Fetal Kalp olarak belirlenmiştir. Daha çok Perinatoloji Uzmanları ve ayrıca perinatoloji alanında bilgi ve deneyimini arttırmak isteyen meslektaşlarımız için hazırlanmış bir kurs programıdır.

Ele alınan konu ayrıntısı ile ve son gelişmeler ışığında ele alınmaktadır. Mevcut bilimsel gelişmelerin günlük pratikte uygulanabilir hale gelmesi, önemli gelişmeler olarak karşımıza çıkmaktadır. Bilimsel sahada gerçekleştirilen pek çok araştırma sonuçlarının, günlük pratiğe uygulanmasında önemli sıkıntılar olmaktadır. Bu anlamda bilimsel sonuçların klinik uygulamalara dönüşmesi bir süreç ve bilimsel disiplin gerektirmektedir.

Ülkeler arasındaki uygulama farklılıklarının sürece olan katkısı ise tartışılması gereken diğer bir husustur. Bu yıl ele alınan konu fetal kalp olup, tarama ve tanı-tedavi yöntemlerinin ayrıntılı ve ileri düzeyde ele alınması bu kursun temelini oluşturmaktadır. Dolayısı ile ileri düzey bir kurs yapısındadır ve kısıtlı sayıda katılımcı kabul edilecektir. Kurs dili İngilizce olup, simültane tercüme yapılacaktır. Kursa katılmak isteyen meslektaşlarımızın kayıt önceliklerini göz önünde bulundurması yerinde olacaktır.

Geri