TRANSPLANTASYON 2011 "Türkiye Organ Nakli Kuruluşları
  Koordinasyon Derneği 8. Kongresi"
 
 
  8th Congress of Turkish Transplantation Centers Coordination Association
  Antalya / Belek
  12-16.EKİM,2011
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   12-16.EKİM.2011
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği
-Akdeniz Üniversitesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Rixos Premium Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Dekon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.tx2011.org/tr
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Dünyanın her köşesinden gelen üst düzey bilim insanları ve konuda bu ülkenin dünya standartları üstüne çıkması için çırpınan sıra dışı bilim emekçilerinin büyük çoğunluğu Antalya’yı zaten biliyorlar. Her birinize, Antalya'nın her köşesinden ve binlerce yıl ötesinden günümüze kadar yüreklerden süzülüp gelen binlerce selam gönderiyorum.

Bu kongrede, öğretmekten ve öğrenmekten duyulan, fakat çoğu kez tam olarak açıklanamayan o kutsal ve harika duyguları yaşayacağınızı umuyorum. Öyle bir beyin fırtınası oluşturacaksınız ki yeni bilgilerin ayak sesleri duyulacak düşüncelerinizde. Onları, ortak paydada birleşen meslektaşlarınızla paylaşırken, üniversal bilginin çoğaldığını sezinlemek mutluluğu ile dolacağınızdan hiç kuşku duymuyorum.

Tanrının, güzelin en güzelini verdiği bir doğa cenneti ve onunla uyum içindeki kongre merkezinde sizler için en uygun koşulları hazırlamaktan mutluluk duyan bir ev sahibiniz var.

Diğer taraftan bu ülkede sık yaşanmayan değerbilirliğin çok yönlü kutsanmasını yaşayacağınızı sezinliyorum. Sizleri bu ortama davet etmekten sonsuz mutluluk duyuyorum.
Yürekten Saygılarımla,

Prof.Dr.Tuncer Karpuzoğlu
Kongre Başkanı

Geri