1. Dünya Gastroenteroloji Organizasyonu Bölgesel Toplantısı &
  28. Ulusal Gastroenteroloji Haftası
 
 
  1st WGO Regional Meeting with the 28th Turkish Gastroenterology Week
  Antalya / Kemer
  16-20.KASIM,2011
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Kemer
TARİH   16-20.KASIM.2011
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türk Gastroenteroloji Derneği
-World Gastroenterology Organisation

ETKİNLİK MERKEZİ   Rixos Sungate Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Valör Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://ugh2011.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım;

Zaman hızla akıp gidiyor. 16-20 Kasım 2011 tarihlerinde Ulusal Gastroenteroloji Kongresinin 28. sini gerçekleştireceğiz: GastroAntalya 2011. Bu sefer farklı…gerçekten farklı. Gastroenteroloji, iç hastalıklarının en dinamik bölümlerinin başında geliyor…hem geniş bir uğraş alanı; sindirim kanalı, karaciğer, safra yolları ve pankreas…hem teorik, hem de pratik zenginliğiyle tam bir cazibe merkezi. Böyle bir bilim dalının ulusal kongrelerinin her yıl daha büyük bir heyecanla, daha büyük bir katılımla gerçekleşmesi en büyük dileğimiz, temennimizdir.
Nedir farklı olan? 28.Ulusal Gastroenteroloji Kongresi, Dünya Gastroenteroloji Derneği ile birlikte düzenlenecek bir “ortak toplantı” formatında olacak. Dünya Gastroenteroloji Derneği “WGO” Başkanı Eamonn Quigley başkanlığındaki kongre ortaklarımızla müteaddit toplantılar sonucu program şekillendi. Kendinizi yurtdışındaki bir toplantıdaymış gibi hissedeceğiniz yoğun bir uluslar arası konuşmacı trafiği olacak. Herbiri konusunun lideri, uluslar arası uzmanlar…Ve bunlarla harmanlanmış ülkemizin yetiştirdiği yine önde gelen hocalarımız, arkadaşlarımız…Hep birlikte ülkemizden ve çevre ülkelerden gelen büyük bir katılımcı grubunun karşısına çıkacaklar. Şimdiden tanıtım faaliyetlerine başlandı. Suriye’den Rusya’ya tüm komşu ülkelerden kongreye katılımcı bekliyoruz. Program bu amaca hizmet edecek şekilde planlanıyor. Kongreler etkileşim ortamı değil mi? Mümkün olduğunca çok, mümkün olduğunca farklı katılımcılar…Bu yılki hedeflerimizden biri de ülkemizden katılımları çeşitlendirmek. Gastroenterolojiyle ilişkili iç hastalıkları, aile hekimliği, genel cerrahi, infeksiyon hastalıkları başta olmak üzere diğer bilim dallarından katılımları, kongremize ilgiyi arttırmak. Yine bu amaca hizmet edecek şekilde program düzenlemeleri ve tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilecek.
16 Kasım 2011 Çarşamba günü öğleden sonra ülkemizden katılımcılar için düzenlenecek mezuniyet sonrası eğitim kursu ile başlayacak GastroAntalya 2011, Perşembe günü uluslararası kimliğine kavuşacak ve yine bir “postgraduate” kurs gerçekleştirilecek. Cuma, Cumartesi ve Pazar öğleye kadar 2.5 gün süresince kongre devam edecek. Kongre dili İngilizce ve Türkçe olacak. Kongre boyunca bir salonda sürekli İngilizce oturumlar, diğer 2 salonda ise Türkçe oturumlar yer alacak. Elbette uydu toplantılar, öğrenim merkezleri ve sosyal aktiviteler…Türk Gastroenterolojisinin etrafımızla, sağımızla-solumuzla kısaca dünya ile entegre olacağı Türk Gastroenteroloji Derneği-Dünya Gastroenteroloji Derneği Ortak Toplantısına şimdiden hazırlanalım. Sevgi ve saygılarımızla…

Prof.Dr.Sabahattin Kaymakoğlu
GastroAntalya 2011, 28. Ulusal Gastroenteroloji Kongresi Başkanı

Geri