İSO 10. Sanayi Kongresi ve İnavasyon Sergisi
 
 
 
  10. Industry Congress and Innovation Exhibiton
  İstanbul
  14-15.ARALIK,2011
     
KATEGORİ  
Sanayi
YER   İstanbul
TARİH   14-15.ARALIK.2011
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul Sanayi Odası
ETKİNLİK MERKEZİ   İstanbul Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.iso.org.tr/kongre
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Türk sanayinin en köklü temsilcilerinden biri olan İstanbul Sanayi Odası, kurulduğu 1952 yılından bu yana, çalışmalarını, sanayimizin güçlenmesi ve rekabet gücünün gelişmesi hedefi ile sürdürmektedir.

Bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz önemli çalışmalardan biri, ilkini, 2002 yılında, Odamızın 50. kuruluş yıldönümü münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz, “Sürdürülebilir Rekabet Gücü” ana temalı Sanayi Kongrelerimizdir. İlk Kongremizin gördüğü ilgi üzerine, Sanayi Kongrelerimiz geleneksel bir etkinlik haline getirilmiş ve 2002 yılından itibaren her yıl aralıksız olarak düzenlenmiştir.

Geçen 9 yılda Kongrelerimizde, 8.500’ün üzerinde katılımcıya evsahipliği yapılmış, toplam 421 konuşmacının söz aldığı 92 oturum gerçekleştirilmiş; 19’u konuk konuşmacı olmak üzere 89 yabancı konuşmacı görüş ve deneyimlerini katılımcılar ile paylaşmıştır.

14-15 Aralık 2011 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek “İSO 10.Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi”nin teması “Sürdürülebilir Rekabet Gücü: Dalgaları Yöneterek Geleceği Tasarlamak” olarak belirlenmiştir.

Sanayi Kongresi kapsamında yer alan İNOVASYON SERGİSİnde ise, sanayi kuruluşları, üniversiteler ve araştırma kurumlarının yenilikçi ürün ve sonuçlanmış projeleri ile, inovasyonun finansmanına aracılık eden destek hizmetleri “Bilgi”, “Fikir ve Proje” ve “İnovasyon” tematik alanlarında bir araya gelmektedir.

Üyelerimizi ve kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik çalışmalarımız için önemli bir adım olacağına inandığımız “İSO 10.Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi”nde sizleri de aramızda görmeyi diliyoruz.


C. Tanıl KÜÇÜK
İstanbul Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı

Geri