8. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi
 
 
 
  8th International Nutrition and Dietetics Congress
  Antalya / Belek
  4-8.NİSAN,2012
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   Antalya / Belek
TARİH   4-8.NİSAN.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Hacettepe Üniv. Sağlık Bilimleri Fak. Beslenme ve Diyetetik Bölümü

ETKİNLİK MERKEZİ   Gloria Golf Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   DMR Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.bdk2012.org/tr
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Yaşam için elzem, sağlığın korunarak devamı için gerekli olan beslenme; bir bilim dalı olarak bir yandan tıp, diğer yandan fen ve sosyal bilimlerle ilişkili olup geniş bir yelpazeyi içermektedir. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü bu yelpazeyi içeren eğitim programları ile Türkiye'de meslek grubu yetiştiren ilk eğitim kurumudur.

Üstlendiğimiz bu sorumlulukla bölümümüz 1985 yılından bu yana "Beslenme ve Diyetetik" kongrelerini düzenlemektedir. Yurtiçi ve yurtdışı üniversite, kurum ve kuruluşların katılımları ile gerçekleştirdiğimiz bu kongrelere bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Beslenme bilimi 21. yüzyılda tüm bilim dallarının doğrudan ya da dolaylı uğraşı ve ilgili alanı olmaya devam edecek; besin, beslenme ve diyetetik alanındaki çalışmalar bu yüzyılda da yeni boyutlar kazanacaktır.

Beslenme ve Diyetetik alanındaki en son yeniliklerin gündeme geleceği "VIII. Uluslararası Beslenme Diyetetik Kongre"sinde, Türkiye'nin doğal cenneti Antalya'da 4-8 Nisan 2012 tarihinde birlikte olmayı diliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,


Kongre Başkanları

Dr. Neslişah Rakıcıoğlu

Dr. H. Tanju Besler

Dr. Seyit M. Mercanlıgil

Geri