3. Gıda Güvenliği Kongresi
 
  
  İstanbul
  3-4.MAYIS,2012
     
KATEGORİ  
Gıda
YER   İstanbul
TARİH   3-4.MAYIS.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Gıda Güvenliği Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Symcon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.gidaguvenligikongresi.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Gıda Güvenliği Dostları,

Uluslararası Gıda Koruma Birliği (IAFP - International Association for Food Protection) işbirliği ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı desteği ile iki yıldır düzenlemekte olduğumuz Gıda Güvenliği Kongremizin üçüncüsünde bu yıl çıtayı daha da yükseltmek üzere yola çıktık. Gıda Güvenliği ile doğrudan ya da dolaylı olarak ilgilenen herkes için kongre önemli bir buluşma, bilgilenme ve paylaşım noktası olarak hepimizin beklediği bir etkinlik haline geldi. Bu durum bizi son derece memnun ediyor, ama bir o kadar da sorumluluğumuzu arttırıyor.

3. Gıda Güvenliği Kongresinde ülkemizin ve dünyanın önde gelen uzmanlarını gıda güvenliği konusunun mevzuat, AB ilişkileri, bilim, teknoloji, halk sağlığı ve medya ilişkileri gibi farklı uygulamaları konularında dinleme ve onlarla fikir alışverişinde bulunma fırsatı bulacağız. Değerli uzmanlardan dinleyeceğimiz sunumların yanısıra kongre sırasında bir çok kişiyle de tanışma, iletişim kurma, sorunlarımızı tartışma ve ortak çözüm yolları bulmanın da fırsatlarını yakalayacağız.

Gıda Güvenliği Kongresi yalnızca ülkemiz için değil, aynı zamanda bölgemizde bulunan komşu ülkeler için de önemli bir buluşma noktası olacak; bilimsel programın yanı sıra endüstriyel paydaşlar da yeni işbirlikleri geliştirme fırsatı bulacaklardır. “Gıda güvenliği hepimizin ortak sorumluluğudur” diyerek gıda ile ilişkili sorunları birlikte tartışmak ve çözümlerini geliştirmek üzere sizleri “3.Gıda Güvenliği Kongresi”ne davet eder, katılımınızla onurlandırmanızı dileriz.

3-4 Mayıs 2012’de görüşmek üzere…

Samim SANER
Gıda Güvenliği Kongresi
Kongre Başkanı

Geri