2. Uluslararası Katılımlı Ulusal Sosyal Pediatri Kongresi
  
  İstanbul
  8-11.KASIM,2012
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   8-11.KASIM.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sosyal Pediatri Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Barceló Eresin Topkapı Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Rubikon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.sosyalpediatrikongresi2012.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Ülkemizde ve Dünyada koruyucu çocuk sağlığı uygulamaları ve birinci basamakta sık görülen hastalıklara doğru yaklaşım konuları giderek daha fazla önem kazanmaktadır.

Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Uluslararası katılımlı Ulusal Sosyal Pediatri Kongresi’nde bu alandaki bilgi ve uygulamalarımızı geliştirecek birçok oturum ile karşınızda olacağız.

Kongremizin bilimsel içeriği çocuk hekimlerimizden, aile hekimlerimizden ve pratisyen hekimlerimizden, gelen istekler doğrultusunda düzenlenmiş ve güncellenmiş olup bu alanda çalışan hekimlerimizin günlük klinik uygulamalarında en çok ihtiyaç duydukları konulara öncelik verilmiştir.

Kongre öncesi ve sonrasında düzenleyecek olduğumuz kurslar ile katılımcılarımız edindikleri bilgi ve becerilerini hizmet verdikleri nüfusa ve bilimsel araştırmalarına yansıtma olanağı bulabileceklerdir. Olgu paylaşımı sayesinde meslektaşlarımız ile hocalarımız deneyim paylaşımı fırsatı da bulacaklardır.

Farklı disiplinleri bir araya getiren kongremizde bilimsel kurulumuz, Birinci Basamak Hekimleri ile deneyim paylaşımı konusunda tecrübeli üyelerden oluşmaktadır.

Çocuk sağlığı alanında çalışan hekimlerin yanı sıra psikolog, pedagog, epidemiyolog ve sosyal bilimcileri de bir araya getirmeyi hedef edindiğimiz toplantımızda, sizlerin katılımını ve desteğini görmek bizleri mutlu edecektir.

08-11 Kasım 2012 tarihlerinde 2. Ulusal Sosyal Pediatri Kongremizde görüşmek üzere.

Saygılarımızla,

Prof.Dr. Gülbin Gökçay
Kongre Başkanı


Doç.Dr. Ayşe Kılıç
Kongre Genel Sekreteri

Geri