1. Sağlık Ekonomisi Kongresi
 
  
  Ankara
  22-24.KASIM,2012
     
KATEGORİ  
İktisadi ve İdari Bilimler
YER   Ankara
TARİH   22-24.KASIM.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD)

ETKİNLİK MERKEZİ   Ankara Hilton Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ventio Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.sepd.org.tr/2012
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sağlık Sektörünün Değerli Mensupları,

Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği (SEPD), 25 Eylül 2009 tarihinde “sağlık ekonomisi ve politikası alanında teorik ve pratik kapasitenin gelişimine katkıda bulunmak” amacı ile kurulmuştur. Türkiye’de sağlık ekonomisi ve politikası alanlarında çalışan kişi ve kurumları bir araya getiren, ulusal ve uluslararası kurumlarla işbirliği yapan, sağlık ekonomisi ve politikası alanına yön veren, araştırma, toplantı ve eğitimler yoluyla hem kamu hem de özel sektörde bu alanların gelişimine liderlik eden bir sivil toplum kuruluşu olmak hedefi çerçevesinde, öncelikli olarak bilimsel toplantılar ve yayınlar aracılığı ile faaliyette bulunmaktadır. Bu kapsamda ilk toplantısını 17-18 Şubat 2011 tarihleri arasında Ankara’da düzenlediği “Sağlık Hizmetlerinde Ödeme Yöntemleri Sempozyumu” ile gerçekleştirmiştir. Sempozyumda Türkiye’de ve uluslararası literatürde alanları ile ilgili olarak önemli bir yere sahip bilim adamları, sağlık hizmetlerinde ödeme yöntemlerini tartışmış ve tüm tarafların katılımı ile oluşan panellerde hastane, ilaç ve tıbbi malzeme ve cihazda ödeme yöntemleri her yönüyle ele alınmıştır.

Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği olarak 2012’nin son çeyreğinden başlayarak her iki yılda bir “Sağlık Ekonomisi Kongresi” düzenleyerek Türkiye’de sağlık ekonomisi disiplini kuram ve uygulamalarının gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu amaçla 22-23 Kasım 2012 tarihlerinde Ankara Hilton Otelde “I.Sağlık Ekonomisi Kongresi”ni düzenliyoruz. Ayrıca 24 Kasım 2012 tarihinde Ankara Hilton Otelde sağlık ekonomisinin farklı konularında sertifikalı kurslarımızda olacaktır.

Bu hedefi aynı heyecanla paylaştığından emin olduğumuz siz sayın sektör mensuplarının kongreye katkı ve katılımlarını beklediğimizi belirtmek isterim. Kongremiz poster ve sözlü bildiri kabulüne başlamıştır. Kongre hazırlıkları ilerledikçe detayları web sayfamız ve diğer iletişim araçlarından sunacağız.

Saygılarımla,

Prof. Dr Mehtap Tatar
Sağlık Ekonomisi ve Politikası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı


Geri