1. Uluslararası Endüstriyel Su Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı
 
 
  1st International Industrial Water Technologies Symposium and Fair
  Bursa
  6-9.ARALIK,2012
     
KATEGORİ  
Mühendislik
YER   Bursa
TARİH   6-9.ARALIK.2012
DÜZENLEYEN KURULUŞ   TMMOB Kimya Mühendisleri Odası
Bursa Şubesi

ETKİNLİK MERKEZİ   TÜYAP Fuar Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ensutek.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Su tüm dünya için yaşamın kaynağını oluşturmaktadır. Birçok ülkenin ekonomisi su üzerine kuruludur. Ülkemiz için de durum benzerdir aslında. Küresel ısınmaya bağlı olarak dünya su kaynaklarının günden güne azalıyor olması, kaynaklarımızın verimli kullanımı konusunu ülkemizin gerçek gündemi arasında üst sıralara taşımaktadır.

Su kaynaklarımızın verimli kullanılması, su şartlandırma teknolojilerinin en üst düzeyde çıkartılması ve konu ile ilgili mühendislik hizmetlerinin yeterli düzeyde sağlanması ile mümkündür.

TMMOB Kimya Mühendisleri Odası olarak bizler “Su kaynaklarının verimli kullanılması ve sürdürülebilirlik” teması ile ülkemizde ilk kez organize edeceğimiz “1. Uluslararası Endüstriyel Su Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı”nı 06 - 09 Aralık 2012 tarihlerinde Tüyap Bursa Fuar Merkezi’nde gerçekleştireceğiz.

Bu sempozyum, sürdürülebilirlik anlayışı ile su kaynaklarımızın verimli kullanılması, doğru ve çevreci programlar ile şartlandırılması ve atık sularımızın en üst teknolojiler yardımı ile arıtılması konularında siz değerli katılımcıların bilgi ve teknoloji birikimlerini sanayicimiz ve meslektaşlarımızla buluşturmayı hedeflemektedir.

Birlikte üreteceğimiz bu çalışmamıza katılımınız bizleri onurlandıracaktır.


TMMOB
Kimya Mühendisleri Odası
Bursa Şubesi


Geri