1. Ulusal Doğum Sonrası Bakım Kongresi (Uluslararası Katılımlı)
 
  1st International Postpartum Period Care Congress
  İzmir
  20-22.HAZİRAN,2013
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir
TARİH   20-22.HAZİRAN.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı

ETKİNLİK MERKEZİ   Crowne Plaza Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ege Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.dogumsonrasibakimkongresi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Katılımcılar,

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı olarak düzenlediğimiz 1. ULUSAL (ULUSLARARASI KATILIMLI) DOĞUM SONRASI BAKIM KONGRE’sinin 20 - 22 Haziran 2013 tarihleri arasında İzmir Crowne Plaza Otel’de gerçekleşeceğini sizlere duyurmaktan ve sizleri kongremize davet etmekten büyük onur duymaktayız.

Kongremizin ana teması olan "DOĞUM SONRASI BAKIM" ile ilgili uygulamalarda dünyada ve ülkemizde farklılıklar görülmekte ve oldukça hızlı gelişmeler olmaktadır. Bu gelişmeleri ve tartışmalı konular hakkındaki son görüşleri paylaşacak olan her biri kendi alanında uzman konuşmacılar ve oturum başkanları ile sizleri buluşturmak istiyoruz.

Multidisipliner olarak düzenlediğimiz bu kongrenin, ülkemizdeki anne bebek ölüm oranlarının düşürülmesine, kadın sağlığı ve doğum sonrası bakım uygulamalarının geliştirilmesine, sağlık profesyonellerine ve kadın sağlığı alanında çalışan diğer meslek gruplarına her açıdan olumlu ve önemli katkılarda bulunacağını düşünüyoruz.

Birlikte bilgi paylaşımında bulunmak, karşılıklı etkileşim ve iletişimimizi artırmak için 20 - 22 Haziran 2013 tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan 1. ULUSAL (ULUSLARARASI KATILIMLI) DOĞUM SONRASI BAKIM KONGRE’sinde sizlerle birlikte olmak istiyoruz. Kongreye katılımınız gücümüzü artıracaktır.

Sevgi ve Saygılarımızla…

Prof. Dr. Ümran SEVİL
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Niyazi AŞKAR
Kongre Eş Başkanı

Geri