Uluslararası Kıkırdak Onarım Derneği (ICRS) 11. Dünya Kongresi
  11th World Congress of the International Cartilage Repair Society
  İzmir
  15-18.EYLÜL,2013
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir
TARİH   15-18.EYLÜL.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Uluslararası Kıkırdak Onarım Derneği (ICRS)

ETKİNLİK MERKEZİ   Swissotel Grand Efes
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Cartilage Executive
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.icrsturkey2013.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli ICRS Üyeleri, Dostları ve Meslektaşlarımız,

Kongre Başkanı ve Yerel Organizasyon Komitesi olarak , M.Ö Helenistik çağda ilk hasta tedavilerinin yapıldığı Asklepios’un kurulduğu İzmir de 15-18 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kıkırdak Onarım Derneği (ICRS) 11. ci Dünya Kongresi'ne katılmaya davet etmekten onur duyuyoruz.

Düzenlenecek olan bu 11 ci Dünya Kongresi nin, kıkırdak patolojileri üzerine birçok soruya cevaplar bulacağınız en önemli etkinlik olacağına inanıyoruz. ICRS in bu en önemli bilimsel etkinliğinde klinik uzmanlar , araştırmacılar ve endüstri temsilcilerinin klinik ve temel bilim uygulamalardaki yeni ve heyecan verici gelişmeleri ile birlikte kök hücre ve hücresel tedaviler ilgili Doku Mühendisliği teknolojileri nin disiplinler arası eğitim ve ilişkileri daha da teşvik edecektir.

Kongrenin bildiri gönderme süreci başlamıştır. Bilimsel program içerisinde Türk katılımcılarımız için ayrı bir bölüm ilave edilmiştir. Bu bölümde seçilecek 9 bildiri türkçe sununacaktır. Doğal olarak bildiriler ICRS nın bildiri özetleri kitabında ve Cartilage mecmuasında yayınlanacaktır. Bu olanak ilk kez Türkiye deki meslektaşlarımız için uygulanmaktadır.

ICRS olarak 15 -18 Eylül 2013 de İzmir'in kültürel mirası ve doğal güzellikleri içinde sizleri ICRS 11. ci Dünya Kongresinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.


Kongre Başkanı
Prof. Dr. Mehmet S. Binnet

Yerel Komite Başkanı
Prof. Dr. Leyla Didem Kozacı

Geri