2. Uluslararası Avrasya Matematik Bilimleri ve Uygulamaları
  Konferansı (IECMSA-2013)
 
 
  2nd International Eurasian Conference on Mathematical Sciences and Applications
  Saraybosna / BOSNA-HERSEK
  26-29.AĞUSTOS,2013
     
KATEGORİ  
Fen Bilimleri
YER   Saraybosna / BOSNA-HERSEK
TARİH   26-29.AĞUSTOS.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Uluslararası Saraybosna Üniversitesi
-Sakarya Üniversitesi
-Kocaeli Üniversitesi
-Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi
-Türk Dünyası Matematikçiler Birliği

ETKİNLİK MERKEZİ   Uluslararası Saraybosna Üniversitesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.iecmsa.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşım,

Bosna-Hersek'in en büyük kültürel ve ekonomi merkezi olan Saraybosna'da Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nde düzenleyeceğimiz "II. Uluslararası Avrasya Matematik Bilimleri ve Uygulamaları Konferansı (IECMSA-2013)"nı sizlere duyurmaktan onur duymaktayız. Düzenleme Kurulu olarak sizleri 26-29 Ağustos 2013 tarihleri arasında Saraybosna'da düzenlenecek olan IECMSA-2013'e katılmaya davet ediyoruz. Bu konferans Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Türk Dünyası Matematikçiler Birliği tarafından desteklenmektedir.

Kosova'nın başkenti Priştine'de 2012 yılında düzenlediğimiz "I. Uluslararası Avrasya Matematik Bilimleri ve Uygulamaları Konferansı (IECMSA-2012)"na dünyanın 17 farklı ülkesinden 316 bilim adamı katılmış ve 248 sözlü bildiri, 36 Poster sunulmuştur. Tüm katılımcılara bilim dünyasına yaptıkları önemli katkılardan dolayı teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

IECMSA-2013'ün (Konferansın) amacı, matematik bilimleri ve uygulamalarının gelişimine katkıda bulunmak ve dünyanın dört bir yanındaki matematik topluluğunu, disiplinler arası araştırmacıları, eğitimcileri, matematikçileri, istatistikçileri ve mühendisleri bir araya getirmektir.

Konferansta yeni sonuçlar ve problemler ele alınacağı ve davetli konuşmalar, sözlü sunumlar, poster sunumları şeklinde olacaktır. Sunumlar, Türkçe, Boşnakça ve İngilizce yapılabilecektir.

Konferansta orijinal bildiriler sunulacaktır. Tüm sunulan makalelerin özetleri konferansın bildiri kitapçığında basılacaktır. Ayrıca, Bilim Kurulu tarafından tam metin olarak basılması uygun görülen makaleler aşağıdaki bilimsel niteliği yüksek olan dergilerde basılacaktır.

Siz değerli bilim insanlarını, II. Uluslararası Avrasya Matematik Bilimleri ve Uygulamaları Konferansı (IECMSA)'na katılmaya davet ediyoruz.

Sizleri, Saraybosna'da ağırlamaktan onur duyacağız.

Geri