Ekonomik Yaklaşım (EY) 1. Uluslararası Ekonomi Kongresi
 
 
  1st EY International Congress on Economics
  Ankara
  24-25.EKİM,2013
     
KATEGORİ  
İktisadi ve İdari Bilimler
YER   Ankara
TARİH   24-25.EKİM.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü

ETKİNLİK MERKEZİ   Sheraton Hotel & Convention Center
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ekonomikyaklasim.org/eyc2013/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Ekonomik Yaklaşım (EY) Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü tarafından yılda 4 sayı olarak yayınlanan hakemli bilimsel bir dergidir. Ekonomik Yaklaşım dergisi, yayım hayatına 1980 yılında başlamış olup; son sayı dahil toplam 23 cilt içerisinde, 82 sayı yayımlamıştır. Dergimiz, 2008 yılı itibariyle TÜBİTAK ULAKBİM Sosyal Bilimler Veri Tabanı (SBVT) tarafından taranmaktadır.

Ulusal hakemli bir dergi olarak yılda 4 sayı yayımlanmasının yanında dergimiz tarafından 1999 yılından beri 2 yılda bir kongreler düzenlenmektedir. “Ekonomik Yaklaşım Kongreler Dizisi” adı altında düzenlenen kongrelere Türkiye’nin dört bir yanından ünlü akademisyenler katılmış, görüş alışverişinde bulunmuştur. En son 22-23 Aralık 2011 tarihinde gerçekleştirilen 7. Ekonomik Yaklaşım Kongresi, bundan önceki kongrelerde olduğu gibi geniş ve çeşitli bir katılımcı kitlesiyle düzenlenmiş, ilgiyle izlenmiştir.

8. Ekonomik Yaklaşım Kongresi'nin EY International Congress on Economics I adıyla uluslararası bir kongre olarak düzenlenmesine karar verilmiştir.

Geri