Expo 50+ İstanbul
  Uluslararası İstanbul Yaşlılık Girişimi 2013
  
  İstanbul
  4-6.EKİM,2013
     
KATEGORİ  
Sosyal Bilimler
YER   İstanbul
TARİH   4-6.EKİM.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Uluslarası Yaşlılık Federasyonu (IFA)
-Yaşlılık Konseyi Derneği (TURYAK)

ETKİNLİK MERKEZİ   WOW Convention Center
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Forum Fuarcılık
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.expo50istanbul.com/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Uluslararası İstanbul Yaşlılık Girişimciliği, hükümet liderleri, önde gelen endüstri üyeleri, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve yenilikçi düşünürlerin, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa’da, demografik değişikliklerin sonuçlarının getirdiği tartışmaları yapmalarını teşvik eden uluslarası bir platformdur.

Dünyanın dört bir yanından katılımcılar bilgi ve deneyimlerini paylaşmak üzere beklenmektedir. Bu yılki tema, Kuşaklararası Dayanışma, genç ve yaşlı nüfus arasındaki sinerjiyi sağlama, ve yaşlı kişilerin sosyal sermayelerini nasıl yatırıma dönüştürülebileceğinin tanınması ve öğrenilmesidir.

Dünyanın çeşitli yerlerindeki uzmanların dikkat çektikleri sunumlar size de ilham olacaktır.

2013 En İyi Makale Ödülü

Bu ödül Uluslarası Uzmanlar Jürisi tarafından belirlenen 2013 Kongresinde sunulan en iyi kağıtlara verilir. Gönderilen tüm kağıtlardan, hakem tarafından belirlenen en iyi kağıt yazarı 5.000$ ile ödüllendirilecektir. Dört alt başlığın herbirinden seçilen en iyi kağıtların yazarları ise 2000$ ile ödüllendirilecektir. Ödüller açılış töreninde verilecektir.

Kongre’de yalnızca seçilen yazarların sunum yapmaları istenecektir ve kağıtlarının kongre delegelerine dağıtılacak olan ‘Özel Küresel Yaşlanma’ makalesinde yayımlanması fırsatı önerilecektir.

Geri