4. Kök Hücre Sempozyumu
 
  
  İstanbul
  20-20.ARALIK,2013
     
KATEGORİ  
Eczacılık
YER   İstanbul
TARİH   20-20.ARALIK.2013
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türk İmmünoloji Derneği
-Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Marmara Üniv. Haydarpaşa Kampüsü Ord. Prof.
Dr. Reşat Kaynar Konferans Salonu


ORGANİZATÖR KURULUŞ   Flap Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://kokhucresempozyumu2013.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Bu sene 4. Kök Hücre Sempozyum’unu 20 Aralık 2013 Cuma günü Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü Ord. Prof. Dr. Reşat Kaynar Konferans Salon’unda, Türk İmmünoloji Derneği ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile birlikte düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Önceki yıllarda yüksek katılımla icra ettiğimiz sempozyumun bu sene de aynı coşku ve ilgiyle tekrarlanacağını ümit ediyoruz. Özellikle genç araştırmacı arkadaşlarımızın katılımı her sene bizleri çok mutlu etmektedir.

Kök hücre alanındaki son gelişmelerin işleneceği konuşmalarımızı, alanında araştırmalar yapmış seçkin bilim insaları tarafından dinlemenin heycanını yaşayacağımız bu sempozyumda ayrıca, kök hücre alanında araştırma yapmakta olan genç bilim insanları çalışmalarını sunma olanağı bulacaklardır. Başarılı olan Sözel /Poster bildirilerine ödül verilecektir.

Bu vesile ile sizleri 4. Kök Hücre Sempozyumu’na davet etmekten onur duyar, siz değerli bilim insanlarıyla 20 Aralık 2013 Cuma günü, Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüs’ü Ord. Prof. Dr. Reşat Kaynar Konferans Salonu’nda Bilim Şenliğimizde buluşmayı dilerim.



Sempozyum Başkanı
Doç. Dr. Tunç AKKOÇ

Geri