30. Ulusal Klinik Nörofizyoloji EEG-EMG Kongresi
  
  Antalya / Belek
  16-20.NİSAN,2014
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   16-20.NİSAN.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Klinik Nörofizyoloji Eeg-Emg Derneği


ETKİNLİK MERKEZİ   Kaya Palazzo Golf Resort & Kaya Riu Belek
ORGANİZATÖR KURULUŞ   K2 Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.norofizyoloji2014.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım;

30. Ulusal Klinik Nörofizyoloji EEG-EMG kongresi bu yıl 16-20 Nisan tarihlerinde Antalya’da yapılacaktır. Bu yıl da her yıl olduğu gibi konularında deneyimli yerli ve yabancı konuşmacıların katılacağı kongrede konferans, kurs ve paneller planlanmaktadır. Bu yıl uluslararası yabancı katılımcılara da yönelik çalışmalar yapılmakta olup kongrenin 3 gününde tüm salonlarda İngilizceden Türkçeye-Türkçeden İngilizceye tercüme yapılacaktır. Yine bu yıl geçen sene ilk olarak düzenlenen ve çok talep olması nedeniyle bundan sonra her yıl düzenlenmesi planlanan Klinik Nörofizyoloji teknikerlerine yönelik 2 günlük kurs düzenlenecektir.

Klinik Nörofizyoloji alanında çalışma yapmış, yurt dışında sözel ve/veya makale olarak sunmuş genç arkadaşlardan, mümkün olan en kısa sürede kongre düzenleme kuruluyla iletişime geçmelerini rica ediyoruz.

Her yıl olduğu gibi sözel ve poster bildirilerle hepinizin değerli katkılarını bekliyor, ülkemizin güzel bir bölgesinde yeniden hep birlikte olacağımız, başarılı bir kongre olmasını diliyoruz.



Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Gülay NURLU

Geri