USOS 2014 "13. Ulusal Sınıf Öğretmenliği Eğitimi Sempozyumu"
  
  Kütayha
  29-31.MAYIS,2014
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   Kütayha
TARİH   29-31.MAYIS.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.usos2014.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Araştırmacılar / Öğretmenler,

13. Ulusal Sınıf Öğretmenliği Eğitimi Sempozyumu (USOS) 29-31 Mayıs 2014 tarihlerinde Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesinde yapılacaktır. USOS toplantıları, her yıl yeni bakış açıları ve uygulamalarıyla gelenekselleşme yolunda önemli adımlar atmaktadır. İşte bu adımlardan birini atmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Sınıf öğretmenliği eğitimi, ilkokul öğrencisinden sınıf öğretmenlerine, alan eğitiminden meslek bilgisine, lisans çalışmalarından lisansüstü çalışmalara, öğrenci velilerinden okul yönetici ve deneticilerine kadar pek çok değişkeni içinde barındıran bir alandır. Bu alanda yapılacak nitelikli bilimsel çalışmalar çok sayıda paydaşa katkı sağlayacaktır. Dolayısıyla alandaki gerek kuramsal gerekse uygulamaya dönük her çalışmayı değerli buluyoruz.

Sınıf öğretmenliği eğitimi alanındaki araştırmalarını sunmak, çeşitli bilimsel ve sosyal etkinliklerle alandaki paydaşlar arasında iletişimi artırmak, uygulayıcıların ve araştırmacıların bilgi ve deneyimlerini paylaşmak amacıyla siz değerli araştırmacıları, Kütahya'da düzenlenecek 13. Ulusal Sınıf Öğretmenliği Eğitimi Sempozyumu'nda aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Düzenleme Kurulu Eş Başkanı
Doç. Dr. Turan TEMUR

Geri