Türkiye 2. Orman Entomolojisi ve Patolojisi Sempozyumu
 
  
  Antalya / Lara
  7-9.NİSAN,2014
     
KATEGORİ  
Çevre
YER   Antalya / Lara
TARİH   7-9.NİSAN.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Bartın Üniversitesi
-Orman Genel Müdürlüğü

ETKİNLİK MERKEZİ   Miracle Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://enfito.bartin.edu.tr
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Geleneksel hale getirmeyi istediğimiz Türkiye Orman Entomolojisi ve Patolojisi Sempozyumunun ikincisini Bartın Üniversitesi olarak 7-9 Nisan 2014 tarihleri arasında Orman Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle Antalya’da düzenleyeceğiz.

Orman Entomolojisi ve Patolojisi alanında ülkemizde ve Dünya’da yaşanan sorunların, çözüm önerilerinin, yeni gelişmelerin, bilimsel bulguların paylaşılacağı ve tartışılacağı; bu itibarla bahsi geçen konularda çalışmaları, araştırma ve deneyimleri olan bilim insanlarının, araştırmacıların, uygulayıcıların, öğrencilerin, ticari firmaların ve kurum temsilcilerinin bir araya geleceği bir sempozyum düzenlemeyi amaçlamaktayız.

Üç gün sürecek olan sempozyuma lisans son sınıf öğrencilerimizin de katılmalarını, bu bilgi şöleninden faydalanma konusunda istekli olmalarını ümit ediyoruz. Sempozyuma katılmak isteyen (35 yaş altı) araştırmacılara ve öğrencilere TÜBİTAK’ dan kısmi destek sağlanabilmesi için müracaatta bulunulacaktır. Öğrencilerin hazırlamış oldukları çalışmalar poster sunum şeklinde değerlendirilecek olup bunun için fuaye alanında toplamda 15 posterlik bir yer ayrılacaktır. Poster dizaynı ve araştırma sonuçlarının önemi bakımından başarılı olarak kabul edilen ve ilk üçe giren öğrencilerimiz çeşitli hediyelerle ödüllendirilecektir. Ayrıca gerek fuaye alanında sergilemeye layık görülen bildiriler gerekse sözlü sunum yapılan bildiriler sempozyum kitabında basılacaktır. Tüm sunuların seçimi ve değerlendirilmesi Kongre Bilim Kurulu tarafından yapılacaktır.

Baharın canlılığını, neşesini, Antalya’nın muhteşem doğasında ve 5 yıldızlı Miracle Resort Hotel’de yaşayacağımız bir sempozyuma sizleri davet ediyoruz. Sempozyuma katılımınız Orman Entomolojisi ve Patolojisi alanındaki araştırmalara, gelişmelere büyük katkı sağlayacaktır. Sempozyumun hayırlı ve yararlı olması temennilerimizle.

Sempozyum Düzenleme Kurulu

Geri