3. Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği (PUADER) Kongresi
  
  Antalya / Belek
  30.NİSAN-4.MAYIS,2014
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   30.NİSAN-4.MAYIS.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği (PUADER)

ETKİNLİK MERKEZİ   Susesi Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Valör Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.puader2014.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarımız,

3. Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği (PUADER) Kongresi 30 Nisan - 4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecektir.

PUADER’in başlıca amacı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlarının başta eğitim ve özlük hakları olmak üzere her türlü sorunlarına sahip çıkmak ve uzmanlık alanımızla ilgili konular ile ilgili olarak gerekli görüşmeleri yapmak ve meslektaşlarımızı layıkıyla temsil etmektir.

Yönetim kurulumuz meslektaşlarımızın birbirlerini daha yakından tanımaları, sorunlarımızı paylaşmaları ve bilimsel bilgi alış verişinde bulunmaları amacıyla 3. PUADER kongresini gerek kongre merkezinin ihtiyaca cevap verecek düzeyde ve donanımda olması, gerekse de otel çalışanları için sizlerden aldığımız olumlu geri dönüşümler neticesinde bu sene de Susesi Otelinde yapmaya karar vermiştir.

Kongre programında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlarının eğitim ve özlük hakları ile ilgili sorunları, hukuki sorumlulukları, eğitimin organizasyonu yanında mesleğimiz ile ilgili bilimsel konulara da yer verilmektedir.

Kongrede ayrıca “Çocuk Yoğun Bakım”, “Solunum Yolu Enfeksiyonları ve Döküntülü Hastalıklar Kursu” ve “Yenidoğanda Mekanik Ventilatör” kursları da gerçekleştirilecektir.

3. PUADER Kongresinde hep birlikte olmayı umuyor, hepinize mutlu sağlıklı günler diliyoruz.

Saygılarımızla.



Emre Alhan
PUADER Başkanı

Mehmet Ceyhan
PUADER Genel Sekreteri

Geri