WOCMES 2014 "4. Dünya Orta Doğu Çalışmaları Kongresi"
 
 
  4th World Congress for Middle East Studies
  Ankara
  18-22.AĞUSTOS,2014
     
KATEGORİ  
Sosyal Bilimler
YER   Ankara
TARİH   18-22.AĞUSTOS.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türk Sosyal Bilimler Derneği
-Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)

ETKİNLİK MERKEZİ   ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Teamcon Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.wocmes2014.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Türk Sosyal Bilimler Derneği ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) 18-22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ankara, ODTÜ’de düzenlenecek olan Dördüncü Dünya Orta Doğu Çalışmaları Kongresi’ne (WOCMES) davet etmekten mutluluk duyar.

Dünya Orta Doğu Çalışmaları Kongresi en geniş anlamıyla Orta Doğu üzerine sorular sormayı, bilginin değişimini ve genişlemesini hedeflemektedir. Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Orta Asya alanlarında çalışan akademisyenleri, araştırmacıları, uzmanları ve öğrencileri Dördüncü Dünya Kongresi’ne panel ve bireysel sunum önerilerini iletmeleri için davet ediyoruz.

Birinci Dünya Kongresi’nden beri izlenmekte olan ana temalar WOCMES 2014’te de devam ettirilmektedir: Antik Orta Doğu, Tarihsel Yaklaşımlar, Geçmişte ve Günümüzde İslam, Hristiyanlık ve İncil Çalışmaları, Kentsel Çalışmalar ve Mekan, Su ve Çevre, Orta Doğu İktisadı, Orta Doğu Siyaseti, Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları, Normatif Fenomen ve Hukuk Araştırmaları, Göç Çalışmaları, Medya ve Kültürel Çalışmalar, Dilbilim ve Edebiyat, Ulus Devlet ve Ulusçuluk, Kimlikler ve Etnisite.

WOCMES 2014 bu temaların içinde yer alamayan panel ve bireysel sunum önerilerine de açıktır.

Geri