EconWorld 2014 "1. Uluslararası İktisat Kongresi"
  
  Prag / ÇEK CUMHURİYETİ
  3-5.EYLÜL,2014
     
KATEGORİ  
İktisadi ve İdari Bilimler
YER   Prag / ÇEK CUMHURİYETİ
TARİH   3-5.EYLÜL.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Dünya İktisat Cemiyeti (EconWorld)
-VŠB-Ostrava Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Ambassador Zlata Husa Hotel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.econworld.org/tr/econworld-2014-0
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Dünya İktisat Cemiyeti (EconWorld) ve VŠB-Ostrava Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi, birinci Uluslararası İktisat Kongresi’ni 03-05 Eylül 2014 tarihlerinde Prag, Çek Cumhuriyeti’nde birlikte düzenleyeceklerdir. Kongre programı özel oturumlar, paneller ve bildiri sunuşlarını içermektedir. Kongre iktisat, finans ve girişimcilik konularındaki tüm teorik ve amprik çalışmalara açıktır. Kongre’de bildiriler Türkçe veya İngilizce sunulabilir. Kongre Dünya’nın her yerinden akademisyenleri bir araya getirerek, fikir değişimde bulunmalarını ve teorik ve uygulamalı araştırma sonuçlarını tartışacak bir ortam yaratmayı ve gelecekteki ortak araştırmalar için bir ağ oluşturmayı hedeflemektedir. Kongre ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen http://econworld.org adresini ziyaret ediniz.

Dünya İktisat Cemiyeti (EconWorld) ve VŠB-Ostrava Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi, birinci Uluslararası İktisat Kongresi’ni 03-05 Eylül 2014 tarihlerinde Prag, Çek Cumhuriyeti’nde birlikte düzenleyeceklerdir. Kongre programı özel oturumlar, paneller ve bildiri sunuşlarını içermektedir.

Kongre iktisat, finans ve girişimcilik konularındaki tüm teorik ve amprik çalışmalara açıktır. Kongre’de bildiriler Türkçe veya İngilizce sunulabilir. Kongre Dünya’nın her yerinden akademisyenleri bir araya getirerek, fikir değişimde bulunmalarını ve teorik ve uygulamalı araştırma sonuçlarını tartışacak bir ortam yaratmayı ve gelecekteki ortak araştırmalar için bir ağ oluşturmayı hedeflemektedir.

Geri