2. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu
 
  
  Yalova
  23-25.EYLÜL,2014
     
KATEGORİ  
Tarım ve Ziraat
YER   Yalova
TARİH   23-25.EYLÜL.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü

ETKİNLİK MERKEZİ   Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.tabsempozyum2.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, artan sağlık endişeleri ve güvenli gıda talebi nedeniyle son yıllarda ilgi odağı haline gelmiştir. Oluşan bu ilginin doğru ve emin bir şekilde güçlenerek devam edebilmesi için hiç şüphesiz konuyla ilgili bilimsel toplantı, sempozyum ve kongrelerin yapılması önem arz etmektedir. Bu tip organizasyonlarda bilim insanları ile özel sektör ve sivil toplum kuruluşları tıbbi ve aromatik bitkiler alanındaki sorunları ve çözüm önerilerini, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri birlikte tartışıp değerlendirme imkanı bulmaktadırlar. Yapılan bu değerlendirme- lerden alınan sonuçlar hem AR-GE faaliyetlerinin etkinliğinin artması hem de tıbbi ve aromatik bitkilerin gelişmesi açısından oldukça önemli bir husustur.

Birincisi Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü ve Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma İstasyonu Müdürlüğü ile beraber düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumunun ikincisinin 23-25 Eylül 2014 tarihleri arasında Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü tarafından Yalova’da düzenleneceğini sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Düzenlenecek olan Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu'nda konu ile ilgili çalışma yapan üniversiteler ve kamu kuruluşlarında görev yapan bilim insanları, özel sektör ve sivil toplum kuruluş temsilcileri bir araya gelecektir. Sempozyum süresince, katılımcıların elde ettikleri AR-GE sonuçlarının, karşılaşılan sorunların, çözüm önerilerinin ve teknolojik gelişmelerin tartışılması ile yeni AR-GE faaliyetlerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır.

Hedeflenen amaçlara ulaşabilmek için sempozyuma katılım ve katkılarınızı bekler, ülkemizin en güzel illerinden biri olan Yalova'da sizleri ağırlamaktan onur duyarız.
Saygılarımızla
Düzenleme Kurulu

Geri