9. Uluslararası Balkan Eğitim ve Bilim Kongresi
 
 
  9th International Balkans Education and Science Conference
  Edirne
  16-18.EKİM,2014
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   Edirne
TARİH   16-18.EKİM.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Trakya Üniversitesi
-Ss. Cyril ve Methodius Üniversitesi, Makedonya
-Zagreb Üniversitesi, Hırvatistan,
-Stara Zagora Trakya Üniversitesi,Bulgaristan

ETKİNLİK MERKEZİ   Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.bes2014.org/index.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Akademisyenler,

Bu yıl 16-18 Ekim 2014 tarihlerinde Trakya Üniversitesi- Türkiye, Ss. Cyril ve Methodius Üniversitesi- Makedonya, Zagreb Üniversitesi- Hırvatistan, Stara Zagora Trakya Üniversitesi–Bulgaristan işbirliği ile düzenlenecek olan 9. Uluslararası Balkan Eğitim ve Bilim Kongresi’nde sizleri Edirne’de ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Kongre kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan sözlü ve poster bildiri sunumları, seminerler, panel oturumları gibi etkinlikler ile ulusal ve uluslararası alanda farklı üniversite ve okullarda görev yapan bilim insanları, eğitimciler, öğretmenler ve diğer tüm paydaşlar arasında bilgi ve deneyim paylaşımı sağlanacağını düşünüyoruz. Kongre kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan sözlü ve poster bildiri sunumları, seminerler, panel oturumları gibi etkinlikler ile ulusal ve uluslararası alanda farklı üniversite ve okullarda görev yapan bilim insanları, eğitimciler, öğretmenler ve diğer tüm paydaşlar arasında bilgi ve deneyim paylaşımı sağlanacağını düşünüyoruz.


Bilimsel etkinliklerin yanı sıra gerçekleştireceğimiz sosyal etkinlikler ile katılımcılarımıza Türkiye’nin gerek doğal güzellikleri gerekse tarihsel geçmişi bakımından önemli şehirlerinden birisi olan Edirne’yi de yakından tanıtma olanağı bulacağız. 92 yıl Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapmış olan Edirne, tarihsel değerinin yanı sıra aynı zamanda Anadolu’yu Avrupa’ya birleştiren bir konumda olması nedeniyle zengin bir kültürel alt yapıya da sahip bir şehirdir. İl genelinde Osmanlı Türk kültürünü yansıtan 612 tarihi eser vardır. 2011 yılında UNESCO tarafından dünya miras listesine alınan Selimiye Camii ve Külliyesi Edirne’de yer almaktadır.

Değerli akademisyenler, sizleri 9. Uluslararası Balkan Eğitim ve Bilim Kongresi’nde görebilmek dileğiyle ile sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Ali İhsan ÖBEK, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı

Prof. Dr. Vlado TİMOVSKİ, Ss. Cyril and Methodius Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı, Üsküp, Makedonya

Prof. Dr. İvan PRSKALO, Zagreb Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı, Zagreb, Hırvatistan

Doç. Dr. Krasimira MUTAFCHİEVA, Trakia Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı, Stara Zagora, Bulgaristan



Geri