Globalstone 2014 "5. Dünya Doğaltaş Kongresi"
 
 
  5th Global Stone Congress
  Antalya / Lara
  22-25.EKİM,2014
     
KATEGORİ  
Maden ve Madencilik
YER   Antalya / Lara
TARİH   22-25.EKİM.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Maden Mühendisleri Odası
-Jeoloji Mühendisleri Odası
-Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği

ETKİNLİK MERKEZİ   Kervansaray Lara Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Arber Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://globalstone2014.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

V. Dünya Doğaltaş Kongresi’nin, 22 -25 Ekim 2014 tarihleri arasında, dünyanın bilinen en eski dinler tapınağı ve açık-kapalı maden ocaklarının yer aldığı Antalya - Türkiye’de gerçekleştirileceğini duyurmaktan onur duyarız.

V. Dünya Doğaltaş Kongresi, Maden Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası ve Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makinaları Üreticileri Birliği tarafından organize edilmektedir.

Kongrenin amacı, Mermer ve Doğaltaş Sektöründeki sorunların incelenmesi ve tartışılması, teknik ve bilimsel gelişmelerin geniş kitlelere aktarılması, araştırmacı, işletmeci, firma temsilcisi ve yönetici çevrelerin aynı platformda buluşturularak yakın bir iletişimin sağlanmasıdır. Kişi ve kuruluşlar arası bağlantılar sağlanırken teknik ve tarihi geziler ile ülkeler arası dostluklara kapıların açılması, pekiştirilmesi ve yararlı sonuçlar çıkarılması hedeflenmiştir.

Tarihi doğaltaş ve şehir dokusuna sahip, eski medeniyetlerin beşiği ülkemizde düzenlenecek olan disiplinler arası kongremizde buluşmak dileğiyle.

Saygılarımızla,

Eşbaşkanlar

Prof. Dr. Seyfi KULAKSIZ

Prof. Dr. Atiye TUĞRUL

Geri