6. Üroonkoloji Kış Kongresi
  
  Bakü / AZERBAYCAN
  29.OCAK-1.ŞUBAT,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bakü / AZERBAYCAN
TARİH   29.OCAK-1.ŞUBAT.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Avrasya Üroonkoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Azerbaycan Tıp Üniversitesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Bros Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://urooncology2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarımız,

İlkini 2005 yılında İstanbul’da ve daha sonra Avrasya Üroonkoloji Derneği çatısı altında Uludağ, Girne, Antakya ve Üsküp’de gerçekleştirdiğimiz üroonkoloji kış kongrelerinin 6. sını 29 Ocak- 1 Şubat 2015 tarihleri arasında Azerbeycan - Bakü’de gerçekleştireceğiz. Bu kongreye sizleri davet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu kongrede Avrasya ülkeleri ürologlarının bilimsel buluşması sağlanmış olacaktır.

Kongrenin bilimsel programı, üroonkoloji alanındaki tartışmalı konular ile meslektaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler dikkate alınarak planlanmıştır. Amaç katılımcıların yüksek oranda bilimsel fayda sağlayacağı bir kongre organizasyonudur. Kongrede Amerika Birleşik Devletleri’nden, Avrupa’dan ve Asya’ dan ülkelerinde alanında yetkin değerli misafir konuşmacılarımız olacaktır. Bilimsel etkinlikler içinde ana oturumların dışında poster, sözlü sunum oturumları ve kurslar yer alacaktır.

Ülkemiz, komşu ülkeler ve kardeş ülke Azerbaycan üroloji topluluklarının birlikte olacağı bu kongrenin tüm katılımcılara bilimsel katkı sağlaması temennisiyle, 2015 Ocak sonu Bakü’de buluşmayı umut eder, saygılarımızı sunarız.


Prof. Dr. Eyüp Gümüş
Eşbaşkan


Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı
Başkan

Geri