Karadeniz Yoğun Bakım Hemşireliği Kongresi
  
  Trabzon
  22-24.EKİM,2014
     
KATEGORİ  
Hemşirelik
YER   Trabzon
TARİH   22-24.EKİM.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   KTÜ Farabi Hastanesi
ETKİNLİK MERKEZİ   KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.farabihastanesi.ktu.edu.tr/oku.php?ID=109
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

22-23-24 EKİM 2014 tarihleri arasında Trabzon’da“ Yoğun Bakım Ünitelerinde Güncel Yaklaşımlar” temasıyla düzenleyeceğimiz ‘’KARADENİZ YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ KONGRESİ ‘’ ne sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Kongremiz yoğun bakım ile ilgili gelişmelerin paylaşıldığı, bilgilerimizin tazelendiği, sorunlarımızın tartışıldığı ve çözümlerinin üretildiği, alanımızda daha ileri gitmemize katkı sağlayacak bilimsel bir ortam olacaktır.

Kongre programının içeriğini oluşturan güncel bilgiler konferans ve panel oturumların da paylaşılacaktır. Araştırmaların tartışılacağı serbest bildiri oturumları ve posterler, programın bilimsel içeriğini güçlendirecektir.

Bilimsel paylaşımın yanı sıra ülkemizin tarihi ve doğal güzelliği ile dolu olan Trabzon’da sosyal programın da etkin olacağına inandığımız kongremizde unutulmayacak anlar geçireceğinizi ümit ediyoruz. KTÜ Farabi Hastanesi olarak ev sahipliği yapacağımız kongrede siz değerli konuklarımızı ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtir, saygılar sunarız.
Süheyla KASIM
Başhemşire

Geri