2. Ulusal Çocuk ve Ergen Obezitesi Sempozyumu
 
  
  Antalya / Kemer
  13-16.KASIM,2014
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   Antalya / Kemer
TARİH   13-16.KASIM.2014
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Marmara Üniversitesi BESYO
ETKİNLİK MERKEZİ   Limak Limra Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   July Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.obezitesempozyumu2014.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Katılımcılarımız,

Son yıllarda gelişmekte olan ülkelerde çocukluk döneminde obezite sıklığının artması kaygı vericidir. Çünkü obezitenin sağlık ve hayat süresi üzerine olumsuz etki yaptığı konusunda kuvvetli deliller mevcuttur.

Gelişmiş ülkelerde genellikle alt sosyoekonomik kesimlerde, gelişmekte olan ülkelerde ise üst kesimlerde obezite daha sıktır. Ülkemizde büyük kentlerde yaşayan okul çağındaki çocuklarda ve adolesanlarda % 10-15 gibi yüksek oranlar saptanmaktadır.

Geçen sene birincisini gerçekleştirdiğimiz sempozyumumuz çok büyük ilgi görmüş olup, bu yıl ikincisiyle siz saygıdeğer katılımcılarımızı yine ortak bir platformda buluşturmayı hedeflemekteyiz. Amacımız, sağlıklı gelecek nesiller için obeziteyle mücadelede, toplumun her bireyinin üzerine düşenler konusunda bilinçlendirilmesi için gerekli ortak bir platformun oluşturulması ve obezite tedavisiyle ilgili cerrahi de dahil olmak üzere etkin bütün tedavi seçeneklerinin ortaya koyulmasıdır.

Sempozyumda konuşmacı ve katılımcı olarak yer alacak ve bilgilerini aktaracak tüm değerlere saygılarımızı sunar, sempozyumu destekleyen bakanlıklarımız, üniversitelerimiz ve obezite ile ilgili çalışan diğer saygın kurum ve kuruluşlarımız ve mensuplarına sonsuz teşekkürlerimizi arz ederiz.

13-16 Kasım 2014 tarihlerinde tarihi ve turistik özellikleri ile göz dolduran Antalya’da görüşmek ve deneyimlerimizi paylaşmak dileğiyle,



Sempozyum Düzenleme Kurulu Adına,



Prof. Dr. Salih PINAR
Marmara Üniversitesi BESYO


Dr. Yasemin ALDEMİR
Marmara Üniversitesi BESYO

Geri