Avrasya Turizm Kongresi
 
 
 
  Eurasia Tourism Congress
  Konya
  28-30.MAYIS,2015
     
KATEGORİ  
Turizm
YER   Konya
TARİH   28-30.MAYIS.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Dedeman Konya Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.selcukturizmkongresi.com
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer Meslektaşlarım,

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından 28-30 Mayıs 2015 tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan “Avrasya Turizm Kongresi: Uluslararası Turizm Gelişmeleri (Güncel Konular, Eğilimler ve Göstergeler) ana temalı uluslararası organizasyonumuzun resmi internet sitesine hoş geldiniz.

Kongremiz, yerli ve yabancı akademisyenlerin, eğitimcilerin, sektör temsilcilerinin ve öğrencilerinin uluslararası turizm gelişmeleri ile ilgili güncel konuları, eğilimleri ve göstergeleri ile ilgili araştırma yapmalarını sağlayacak ve onlara yaptıkları araştırmalarının sonuçlarını tartışabilecekleri bilimsel bir ortam sunacaktır. Bu organizasyonun en önemli özelliği, uygulamalı ve teorik çalışmalarla turizm sektörü ile ilgili uluslararası gelişmeleri yakından takip eden turizm araştırmacılarına ve sektör temsilcilerine uluslararası bir platform sunmak ve onlara uluslararası düzeyde turizm sektörüne yönelik her alanla ilgili değerlendirme yapmalarını sağlayabilmektir. Sonuç olarak kongremize katılarak özgün çalışmalarınızı sunma, yeni meslektaşlarınızla tanışma, deneyimlerinizi başkalarıyla paylaşma ve başkalarının deneyimlerinden istifade etme olanağına sahip olacaksınız.

Kongre süreci birkaç adımdan oluşmaktadır. Birinci adımda, öncelikle 01 Aralık 2014 tarihine kadar bildiri özetleri tarafımıza gönderilecek ve gönderilen özetler ile ilgili hakemlik süreci başlayacaktır. Özetler, bilim kurulu tarafından iki hafta içinde değerlendirildikten sonra kabul edilen özetler e-posta yoluyla katılımcılara duyurulacaktır. İkinci adımda, 15 Mart 2015 tarihine kadar özeti kabul edilen katılımcılardan tam metin istenecektir. Tam metinler bilim kurulunun değerlendirmelerine sunulacak ve bilim kurulu tarafından kabul edilen bildiriler katılımcılara yine e-posta yoluyla bildirilecek ve ayrıca 07 Nisan 2015 tarihinde kongre web sitemizde duyurulacaktır. Üçüncü adımda, kongre kayıt süreci başlayacaktır. Kayıt işlemleri, 13-26 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Dördüncü adımda ise 12 Mayıs 2015 tarihinde kongre programı duyurulacaktır. Son olarak da kongremiz 28-30 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kongre bildirileri Türkçe ya da İngilizce dillerinde sunulacaktır. Kabul edilen bildiriler kongre bildiriler kitabında yayınlanacaktır. Kongremize bildiri, poster ile ya da sadece dinleyici olarak katılabilirsiniz. Deneyimlerinizin bilime ve sektöre önemli katkı sağlayacağından eminim. Hem kongremize katılmanız hem de katkı sağlamanız bizleri onurlandıracaktır.

Mevlana, Çatalhöyük, Sille, Kilistra sizi çağırıyor…

Hoşgörü kenti Konya’da olmak dileğiyle,

Prof. Dr. M. Akif ÇUKURÇAYIR

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı

Geri