3. Pediatrik Rehabilitasyon Kongresi
 
  
  Ankara
  9-11.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   9-11.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çocuk Fizyoterapistleri Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Wyndham Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Diamed Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.pediatrikrehabilitasyon2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız, Değerli Katılımcılar;

Pediatrik Rehabilitasyon Kongresinin üçüncüsünü düzenleyecek olmanın gurur ve sevincini taşıyoruz. Öncelikle siz değerli meslektaşlarımızı Ankara’da ağırlamaktan duyacağımız memnuniyetimizi paylaşmak isteriz. 9-11 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz “3. Pediatrik Rehabilitasyon Kongresi”ne sizleri davet etmek; 2004 yılında kurulan Çocuk Fizyoterapistleri Derneği” için onur ve mutluluk kaynağıdır.

Kongremiz yalnızca yüksek bilimsel niteliği ve mesleki değeri ile değil, tüm çocuk alanında çalışan fizyoterapistleri ve pediatrik rehabilitasyon alanında çalışan multidisipliner profesyoneller ve akademisyenleri bir araya getiren sosyal özelliği ile de önemli bir ulusal etkinliktir.

Kongremizde sunulacak uygulamaların ve yapılacak çalışma gruplarının toplumsal gereksinimlerimize uygun, gelişimsel, koruyucu ve iyileştirici stratejileri vurgulayan, somut ve uygulanabilir olması hedeflenmiştir. Bu kapsamda kongrede, davetli bildiriler, serbest bildiriler, poster sunumları, paneller ve kurslara yer verilecektir.

Değişik nedenlerle motor-duyu-kognitif ve duygusal problemlere sahip çocukların potansiyellerini, hayata aktif katılımlarını artırmaya yönelik etkin ve etkili tedavi ve terapi programlarının uygulanması ve geliştirilmesi ve inter disipliner ekip çalışması pediatrik rehabilitasyon ekibinin ana hedefidir. Kongremiz uluslararası ve ulusal konularında uzman konukları ile alandaki yenilikleri sizlere sunmaya çalışacaktır.

“ÇOCUK'' ile çalışmak, zevkli ancak bir o kadar da özen gerektiren bir konudur. İNTERDİSİPLİNER bir anlayışla yapılan rehabilitasyon çalışmaları ile çocukların daha bağımsız bir yaşama kavuşması sağlanabilmektedir. Bilimsel, güncel ve ilham kaynağı bilgilerle donatılmış 3. PEDİATRİK REHABİLİTASYON KONGRESİ'nde siz değerli katılımcılarla Ankara'da birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.

Çocuk Fizyoterapistleri Derneği olarak; H. Emerson Fosdick’in bir sözü ile sizleri 3. Pediatrik Rehabilitasyon Kongresi”ne davet ediyoruz: “Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır.”

Ankara’da buluşmak üzere



Sevgi ve saygılarımla



Prof. Dr. Mintaze Kerem Günel

3. Pediatrik Rehabilitasyon Kongresi düzenleme kurulu adına

Başkan

Geri