15. Ulusal Perinatoloji Kongresi
 
  
  Muğla / Dalaman
  15-18.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Muğla / Dalaman
TARİH   15-18.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Perinatoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Flap Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.perinatoloji2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Perinatoloji Derneği, 1985 yılından bu yana düzenli olarak ulusal kongresini yapmakta olup; yüksek bilimsel niteliği ve sosyal içeriği ile perinatoloji alanında gerçekleştirilen en önemli ulusal etkinlikler arasında bulunmaktadır.

Bu yıl gerçekleşecek olan 15. ulusal kongremizde perinatoloji alanında giderek hızlanan mesleki gelişmeler, teknik yenilikler, kurslarla desteklenen toplantılarda birlikte tartışılacaktır. Ayrıca, ulusal kongre kavramına uygun olarak perinatoloji alanında ülkemizde yaşanan mesleki, hukuki ve bölgesel sorunlar ile çözüm önerilerinin tartışılabileceği akademik platform oluşturulacaktır. Kongre’de sunulacak tüm çalışmalar, 1993 yılından beri ülkemizde perinatoloji biliminin gelişmesinde önemli role sahip PUBMED, Index Medicus ve diğer indekslerde yer alma seviyesine gelen “Perinatal Journal- Perinatoloji Dergisi” özel sayısında yer alacaktır.

Sizleri, 15-18 Ekim 2015 tarihleri arasında, MUĞLA HİLTON DALAMAN SARIGERME RESORT’da görmeyi umar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın…

Saygılarımızla,


Oluş APİ
Kongre Başkanı


Ebru Tarım
Kongre Sekreteri

Geri