9. Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu (UYMS'15)
 
  
  İzmir
  9-11.EYLÜL,2015
     
KATEGORİ  
Mühendislik
YER   İzmir
TARİH   9-11.EYLÜL.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Yaşar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Yaşar Üniversitesi, Selçuk Yaşar Kampüsü
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://uyms2015.yasar.edu.tr/2015/index.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
9. Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu (UYMS'15), 09-11 Eylül 2015 tarihlerinde Yaşar Üniversitesi, Selçuk Yaşar Kampüsü, Bornova-İzmir 'de düzenlenecektir.

Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu (UYMS), Türkiye yazılım sektörü ve yazılım alanında çalışmalar yapan akademisyenleri bir araya getirmeyi, yazılım mühendisliği alanındaki son gelişmelerin ve araştırmaların paylaşılmasını amaçlayan bir platformdur. 2003 yılından bu yana gerçekleştirilen UYMS, araştırma sonuçlarının paylaşıldığı bir ortam sağlamasının ötesinde, ulusal yazılım mühendisliği araştırma alanının geleceğinin şekillenmesinde etkin rol oynamaktadır. Bu sempozyum yazılım mühendisliği alanındaki tüm katılımcıların fayda sağlayacağı geniş bir içerik oluşturulmasını hedeflemektedir.

2015 yılında Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü 'nde düzenlenecek olan 9. UYMS kapsamında teknik bildiriler, deneyim sunumları, eğitim seminerleri kategorilerinde bildirilerinizi davet etmekteyiz. Sempozyumun sunum dili ve bildiri yazım dili Türkçe'dir.

Geri