Yüz Plastik Cerrahi Derneği 9. Ulusal Kongresi
 
  
  İstanbul
  9-11.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   9-11.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Yüz Plastik Cerrahi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Acıbadem Kadıköy Hastanesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Five Events
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.fpcd.org.tr/2015/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Yüz Plastik Cerrahi Derneği’nin 9. Ulusal Kongresi, 9-11 Ekim 2015 tarihinde Acıbadem Kadıköy Hastanesi’nde gerçekleştirilecektir. Bu tarih, aynı zamanda, ilk ismiyle; Fasiyal Plastik Cerrahi Derneği, yeni ismiyle; Yüz Plastik Cerrahi Derneği’nin 10. kuruluş yılına denk gelmektedir. Sloganımızın “10. Yılında, Türkiye’de Yüz Plastik Cerrahisi” olacağı bu toplantıya sizleri davet etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimizin her yıl düzenlediği bu toplantı, yüz plastik cerrahisiyle ilgilenen ve bu konuda yenilikleri takip etmek isteyen meslektaşlarımızın buluştuğu en önemli ulusal etkinliğimizdir.

Yüz Plastik Cerrahi Derneği, 2007 yılındaki ilk ulusal çaplı kongresinden bu yana, tam sekiz ana kongreyi, pek çok sempozyum ve toplantıyı büyük bir başarı ile gerçekleştirmiştir. Geçmiş kongrelere katılan meslektaşlarımızdan olumlu geri dönüşlerin alınması bir sonraki kongrenin hazırlanmasında hepimize büyük bir gayret vermiştir. Kongrelerin nitelikli olmasını sağlayan temel unsur ise davetli konuşmacıların arka planda özveri ile harcadıkları emekleridir. Bu kongreler, hiç kuşkusuz kendimizi mesleki anlamda geliştirmenin yanı sıra, sosyal paylaşımlar sağlayarak dostlukların pekiştirilmesini de mümkün kılmaktadır.

Kongrede gerek yurt içinden, gerekse uluslararası platformda alanlarında söz sahibi pek çok meslektaşımız tecrübelerini paylaşacaklardır. Tüm geçmiş kongrelerde olduğu gibi bu kongrenin de yararlı ve verimli olmasını umut ediyoruz. Meslektaşlarımızın katılım ve katkılarını bekliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Prof.Dr.Tamer Erdem
Yüz Plastik Cerrahi Derneği 9. Kongre Başkanı

Prof.Dr. Taşkın Yücel
Yüz Plastik Cerrahi Derneği Başkanı

Geri