5. Uluslararası Katılımlı Entomopatojenler ve Mikrobiyal Mücadele
  Kongresi
 
  5th International Participated Entomopathogens and Microbial Control Congress
  Ankara
  9-11.EYLÜL,2015
     
KATEGORİ  
Tarım ve Ziraat
YER   Ankara
TARİH   9-11.EYLÜL.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi
ETKİNLİK MERKEZİ   Ankara Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi 50. Yıl Salonu
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://emc2015.agri.ankara.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Tarımsal mücadelede çevre dostu, etkili ve uygulanabilir mücadele stratejilerinin en önemli araçlarından olan “entomopatojen etmenler” tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir araştırma konusunu oluşturmakta. Bu bağlamda, “entomopatojen mikroorganizma” kullanımının tarımsal mücadelede önemli bir alternatif strateji haline geldiğini görmekteyiz. 2007 yılından bugüne kadar her iki yılda bir düzenlenen “Uluslararası Katılımlı Entomopatojenler ve Mikrobiyal Mücadele Sempozyumu” ülkemizde ve çevre ülkelerde bu konuda çalışan bilim insanlarının bir araya gelerek entomopatojenler ve mikrobiyal mücadele konusundaki gelişmeleri paylaşması, birbirlerini tanıması ve yeni iş birliği olanaklarının yaratılması noktasında önemli bir fırsat sağladı. Aynı zamanda bu sempozyumlar ülkemizin ve çevre ülkelerin entomopatojenler açısından ne kadar zengin olduğunu ve bu konuda ciddi bir bilgi birikiminin mevcut olduğunu da ispatladı. Artık geleneksel hale gelen, ve 5.sini kongre şeklinde Ankara Üniversitesi ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olarak birlikte düzenleyeceğimiz “Uluslararası Katılımlı Entomopatojenler ve Mikrobiyal Mücadele Kongresi”ne sizleri davet etmekten büyük onur duymaktayız.

Kongremiz 09-11 Eylül 2015 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi 50. Yıl Salonunda gerçekleştirilecektir. Kongrenin amacı entomopatojenler ve her geçen gün daha da önemli hale gelen mikrobiyal mücadele konusunda çalışan bilim insanlarını ve araştırmacıları bir araya getirmek, son araştırmalarını ve bulgularını paylaşmak, yeni gelişmeler doğrultusunda fikir alış verişini sağlamaktır. Kongre dili İngilizce olup kongre kitapçığında İngilizce özetlere yer verilecektir.

09-11 Eylül 2015 tarihleri arasında “5. Uluslararası Katılımlı Entomopatojenler ve Mikrobiyal Mücadele Kongresi”nde buluşmak dileğiyle…

Kongre Düzenleme Kurulu Adına
Yrd. Doç. Dr. Umut Toprak

Geri