Uluslararası Yol Federasyonu IRF 1. Avrupa ve Orta Asya Bölgesel Kongresi
 
  1st IRF Europe & Central Asia Regional Congress
  İstanbul
  15-18.EYLÜL,2015
     
KATEGORİ  
Ulaştırma
YER   İstanbul
TARİH   15-18.EYLÜL.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Uluslararası Yol Federasyonu IRF

ETKİNLİK MERKEZİ   Wyndham Grand Levent Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.irfnews.org/event/1st-irf-europe-central-asia-regional-congress-exhibition/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
IRF’in gönüllü küresel lideri olarak üyeleri adına, sizleri 1. IRF Avrupa ve Orta Asya Bölgesel Kongresi ve Sergisine katılmaya davet etmekten büyük memnuniyet duymaktayım. Bu Kongre, ülkelerin daha güvenli, daha temiz, daha dayanıklı ve en iyi bağlantıyı sağlayacak ulaştırma sistemlerini geliştirmelerine yardımcı olmak üzere IRF’in yol endüstrisi için dünyanın bilgi platformu olma stratejisinin bir sonucudur.

Bu etkinliği, bölgenin mobilite zorlukları için kanıtlanmış ve yenilikçi çözümlerin paylaşılmasını sağlayacak bir platform oluşturmak fikri ile tasarladık. Bu Kongre ile IRF’in amacı Avrupa ve Orta Asya karayolu politikasını hazırlayanlara, planlamacılara ve altyapı işletmecilerine yardımcı olmak ve bu zorluklar için somut politika ve planlama karalarının alınmasını sağlamaktır.

Ayrıca Kongre, Türkiye’nin yükselen global itibarının bir yansıması olacaktır. Sadece kendi ulaştırma ağındaki sürekli gelişimlerden dolayı değil komşularında yaptığı başarılı işlerden dolayı da dünyanın önde gelen ekonomilerden birine
sahip olması Türkiye’nin global itibarını artırmıştır.

İstanbul’a ve bu bölgesel etkinliğe hoş geldiniz.

Eng. Abdullah A. Al-Mogbel
IRF Başkanı

Geri