25. Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi &
  7. Ulusal Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireliği Kongresi
 
  
  Antalya / Belek
  27.EKİM-1.KASIM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   27.EKİM-1.KASIM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   TOTBİD
ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Belek Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.totbidkongre2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Ortopedi ve Travmatoloji Ailesi,


TOTBİD Ulusal Kongreleri katılımcı sayısı, stand sayısı ve gelen bildiri sayısı açılarından her yıl kongre yapmaya başladığımız 2013 yılından itibaren azalma göstermeden gerçekleşmiştir. Bu yıl da gelen bildiri sayısı 1.000’i aşmıştır. Mevcut durumuyla ulusal kongremiz ülkemizde düzenlenen en büyük Ulusal Tıp Kongreleri sıralamasında ilk sıradadır. Bu başarıda geçmiş dönemdeki tüm TOTBİD yönetimlerinin ve Kongre Başkanlarının ve kongre düzenleme kurullarının yanında en önemli rolü kongreye katılan siz değerli meslektaşlarımız oynamıştır. Ulusal kongrelerimiz yüksek bilimsel bilgi ve deneyim alışverişi dışında çok iyi bir sosyal iletişim ortamı yaratmaktadır. Kongre düzenleme kurulu olarak TOTBİD 25. Ulusal Kongresi’ni bu duygularla hazırlamaktayız. Ayrıca bu yıl kongremiz içinde hasta bakımı, hasta tedavisi ve ameliyathanede en büyük yardımcılarımız olan hemşirelerimizle 7. Ulusal Ortopedi ve Travmatoloji Hemşireliği Kongresi de düzenlenecektir.

2.500 kişiyi aşan katılımı ile yapılan bu organizasyonların hazırlıkları bir yıl öncesine dayanmaktadır. Amacımız hem katılımcılara hem de sponsorlarımıza uygun fiyatlarla ve koşullarla bir kongre hazırlamaktır. Kongrelerimizde tüm transfer giderleri kongre paket fiyatı içine dahildir ve bu haliyle eş değer kongrelerden çok daha uygun fiyatlarla gerçekleştirilmektedir. Kongre kayıt ücretinde de herhangi bir artış yapılmamıştır. Ayrıca geçen yıl bazı şikayet aldığımız otelleri bu dönemde kongre otelleri listesinden çıkararak yeni oteller ilave edilmiştir.

Büyük çaplı bu tip kongre organizasyonlarında bazı eleştiriler olmasını doğal karşılıyoruz ancak bazı gerçekleri size bir kez daha anımsatmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi tüm katılımcıları aynı otelde konaklatmak olası değildir. Bu sorunu ancak tüm oteller arasında transferlerimiz ile sağlamaktayız. Mesafeler en fazla 15-20 dakikada alınmaktadır. 2016 Ulusal Kongresini, kongre merkezi yeni açılan Sueno Otelde gerçekleştirmeyi ve yan otel veya otellerden kapı açarak meslektaşlarımızın çoğunun transfer olmaksızın kongre merkezine yürüyerek ulaşabilmesini planlıyoruz.

Değerli meslektaşlarımız, kongremizde EFORT FORA oturumunu, dünyanın çeşitli ülkelerinden ve ülkemizden çok değerli meslektaşlarımızın konuşmalarını içeren panel, tartışmalı oturum ve konferansları, özel dal gününde ilgilendiğiniz alanda üst düzey bilgileri ve yenilikleri takip edeceğiniz oturumları, 1005 serbest bildiri içinden seçilmiş bildirileri içeren sözlü bildiri oturumlarını ve posterleri izleme olanağını bulacaksınız. Ayrıca asistan arkadaşlarımıza yönelik bir kadavra kursu da programda yer alacak. 25. Ulusal kongremiz nedeniyle hazırladığımız 29 Ekim ve 31 Ekim konserleri ve diğer sürprizlerle akılda kalacak bir sosyal program hazırlıyoruz. Sizleri 25. Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresine en içten duygularla davet ediyorum. Katılımınız camiamıza büyük destek olacaktır.


Sevgi ve saygılarımla,

Prof. Dr. Sait Ada
TOTBİD Başkanı

Geri