Uluslararası Katılımlı 3. Kompozit Malzemeler Sempozyumu (KompEGE )
 
  
  Aydın / Kuşadası
  5-7.KASIM,2015
     
KATEGORİ  
Mühendislik
YER   Aydın / Kuşadası
TARİH   5-7.KASIM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Pine Bay Holiday Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Mika Tur
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.kompege.ege.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından İlk ikisi Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Deri, Gıda, İnşaat, Kimya, Makina ve Tekstil Mühendisliği Bölümlerinin katkılarıyla Ulusal düzenlenmiş olan Kompozit Malzemeler Sempozyumu (KompEGE ); Eczacılık Fakültesi, Nükleer Bilimler Enstitüsü ve Fen Fakültesi’nin de katkıları ile 5-7 Kasım 2015 tarihleri arasında Pine Bay Hotel Resort- Kuşadası’nda Uluslararası Katılımlı gerçekleşecektir.

Sempozyumun en önemli özelliği, uygulamalı ve teorik çalışmalarla kompozitlere yönelik uluslararası gelişmeleri yakından takip eden araştırmacılara ve sektör temsilcilerine bir platform sunmak ve kompozitlerle ilgili değerlendirme yapmalarını sağlayabilmektir. Bu amaçla sempozyuma gönderilen tüm çalışmalar, sunu türleri dikkate alınarak (sözlü ya da poster) Sempozyum Bilim Kurulu tarafından değerlendirilecektir. Kabul edilen çalışmalar iki farklı hakem tarafından değerlendirilecek, kabul edilenler Sempozyum CD sinde yer alacaktır. Çalışmalarının tam metinlerini Sempozyum kurallarına göre hazırlamaları, yazarların kendi sorumluluğundadır. Tam metni gönderilmeyen çalışmaların özetleri Sempozyum CD ‘sinde yer alacaktır.

"Uluslararası Katılımlı III. Ege Kompozit Malzemeler Sempozyumu" hakkında detaylı bilgilere resmi web sayfasından ulaşılabilir (http://kompege.ege.edu.tr).

Sempozyumun en verimli şekilde gerçekleşmesi için, siz değerli meslektaşlarımızı KompEGE III Sempozyumuna davet etmekten mutluluk duyarız. Sempozyuma katılımlarınız ve katkılarınız bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımızla,

Düzenleme Kurulu

Geri