9. Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi
  
  Edirne
  10-12.ARALIK,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Edirne
TARİH   10-12.ARALIK.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Bağımlılık Psikiyatrisi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Balkan Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Burkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.bagimlilikkongresi2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarımız,

Bu yıl 9. Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi’ nde, alkol ve madde kullanım bozuklukları alanında kanıta dayalı bilgiler ile önleme, tedavi ve rehabilitasyon başlıklarını tartışmak istiyoruz. Kendi uygulamalarımızı, deneyimlerimizi bu bilimsel tema çerçevesinde paylaşmak için sizleri 2015 Aralık ayında Edirne' ye Ulusal Bağımlılık Kongresi’ ne katılmaya ve katkı yapmaya davet ediyoruz.

Ülkemizde önemi giderek artan, bu alanda çalışan uzmanların görüş paylaşma, politika belirleme ve ortak projeler üretmesine Ulusal bağımlılık kongresi’ nin öncülük etmesi beklenmelidir.

Bağımlılık Psikiyatrisi Derneği, ülkemiz bağımlılık sorunlarının çözümüne ve bu alanda alınması gerekli önlemlere kadar bir çok planlamada belirleyici olmaya devam etmektedir. Ulusal bağımlılık kongreleri de bu bağlamda yapılan eğitim etkinlikleri olarak görülebilir.

Bağımlılık alanı psikiyatrinin çok iyi bilinen bir alanı olmayıp genellikle göz ardı edilen, hastaların genellikle stigmatize edildiği, uğraşmaya değmez bulunduğu bir yerden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlamıştır. Bu tür kongrelerin bir çok işlevi olması doğaldır. Sizleri Osmanlı' ya başkentlik yapmış, eğitim ve turizm kenti olan güzel Edirne’ ye bağımlılık kongresine katılmaya ve Edirne’ nin güzelliklerini keşfetmeye davet ediyoruz.


Prof. Dr. Erdal Vardar
Kongre Başkanı

Geri