5. Ulusal Fıtık Kongresi
  
  Muğla / Dalaman
  22-25.EKİM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Muğla / Dalaman
TARİH   22-25.EKİM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Fıtık Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Hilton Dalaman Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Oasis Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   https://www.fitik2015.org/site
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,



5. Ulusal Fıtık Kongresi'nin 29-31 Ekim 2015 tarihinde Dalaman Hilton Sarıgerme Otel'inde yapılacağını duyurmuştuk.



Erken Seçim'in 1 Kasım 2015'te yapılması kongre programımızı olumsuz etkilemiş, özellikle uçaklarda yüksek doluluk nedeniyle konuşmacı ve katılımcılarımızın bilet bulmasında ciddi sorunlar ortaya çıkmıştır.



Mevcut gelişmeleri göz önüne alan Kongre Düzenleme Kurulu'muz kongre tarihini bir hafta önceye almayı kararlaştırmıştır. 5. Ulusal Fıtık Kongresi 22-25 Ekim 2015 tarihinde aynı toplantı merkezinde- Dalaman Hilton Sarıgerme Otel'de- yapılacaktır. Kongre Bilimsel Ön Program içeriği en kısa zamanda revize edilerek web sitesinde ilan edilecektir.

Elimizde olmayan nedenlerle oluşan bu değişikliği anlayışla karşılayacağınızı umar, kongremize katılarak bilimsel katkılarınızı bekleriz.



Bu kongremizde; kasık, karın duvarı ve hiatus fıtıkları ana başlıkları altında ağırlıklı olarak nüks ve zor fıtık konularını tartışacağız. Bu özellikli konularda yetkin fıtık cerrahlarının deneyimlerini dinleyecek; yaklaşım biçimlerini, kullandıkları teknikleri ve çözüm önerilerini öğreneceğiz. Bu amaçla yurtiçi ve yurtdışından uzman cerrahları kongremize davet ediyoruz. Onlarla birebir görüşme, fikir sorma ve öğrenme imkanını bulacağınız oturum ve paneller düzenliyoruz. Nüks ve zor olgularla ilgili bilgilerin aktarılmasında görsel materyallere de büyük değer veriyor, bu amaçla video oturumlarını, “nasıl yapıyorum?” biçiminde sunuları önemsiyoruz.

Muğla’nın Dalaman ilçesine bağlı şirin bir tatil yöresi olan Sarıgerme’nin, Ekim sonunda bizlere yazdan kalma günler sunmasını umuyoruz. Kongremiz içinde sizlere ilginç geleceğini düşündüğümüz bir sosyal program hazırladık. Hepinizin bildiği gibi Sarıgerme sahilleri ve başta İztuzu olmak üzere bu yörenin diğer kumsalları, Caretta caretta’ların yumurta bıraktıkları çok özel mekanlardır. Bu kongre vesilesiyle caretta’lar hakkında uzmanlarından bilgi alacak, Kaunos ve İztuzu’na bir tur düzenleyeceğiz.

22 Ekim 2015 tarihinde 5. Ulusal Fıtık Kongresi’ne siz değerli meslektaşlarımızı, asistan ve hemşirelerimizi davet eder, Düzenleme Kurulu’muz adına sizlere sevgi ve saygılar sunarız.


Zafer Malazgirt
Kongre Başkanı

Tarık Zafer Nursal
Kongre Sekreteri

Hakan Gök
Kongre Sekreteri

Geri