17. Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Kongresi &
  8. Ulusal Fleboloji Kongresi
 
  
  Antalya / Belek
  29.EKİM-1.KASIM,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   29.EKİM-1.KASIM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Susesi Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Topkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.uvecd2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Derneği olarak European Society for Vascular Surgery, European Vascular Course ve Fleboloji Derneği ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz “17. Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Kongresi & 8. Ulusal Fleboloji Kongresi” 29 Ekim – 1 Kasım 2015 tarihleri arasında Susesi Otel, Antalya’da düzenlenecektir. Organizasyon komitesi olarak sizleri kongremize davet etmekten büyük bir zevk ve onur duyarız.

Vasküler Cerrahisi'nin ana konularının görüşülmesinin yanı sıra, branşımızdaki son gelişmelerin de geniş olarak tartışılacağı bu kongremizde birçok Türk ve yabancı uzmanı dinleme olanağını bulacaksınız. Her zaman olduğu gibi kongre kapsamında endovasküler girişimler, endovenöz tedaviler, renkli Doppler ultrasonografi, diyaliz amaçlı damar erişimi gibi konularda kurslarımız da yer alacak. Yine kongremizde, Avrupa Damar Cerrahisi Derneği (ESVS) ile ortaklaşa paneller ve kurslar düzenlenecek.

Pratiğe yönelik kurslarımız, bilgi ve tecrübe paylaşma amacımız için çok faydalı olduğundan kurslarımız için bu sene daha geniş süre ve ortam hazırlıyoruz.

Akademik kariyerinizde yer alacak bilimsel çalışmalarınızı bildiri olarak meslektaşlarınızla paylaşmak için de en geniş olanakları yaratmayı hedefliyoruz.

Kongremizde buluşmak dileği ile...
Saygılarımla


Prof. Dr. İ. Tanzer Çalkavur
Ulusal Vasküler ve Endovasküler
Cerrahi Derneği Başkanı &
Kongre Başkanı


Prof. Dr. H. Tankut Akay
Ulusal Vasküler ve Endovasküler
Cerrahi Derneği Sekreteri &
Kongre Sekreteri

Geri