2. Doğuma Hazırlık Eğitimi ve Eğiticiliği Kongresi
  (Uluslararası Katılımlı)
 
  
  İzmir / Seferihisar
  5-7.KASIM,2015
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   İzmir / Seferihisar
TARİH   5-7.KASIM.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Şifa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Euphoria Aegean Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Dalya Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://dogumahazirlikegitimi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarımız, doğuma hazırlık eğitimine gönül veren tüm sağlık profesyonelleri;

2012 Altın Yunus Buluşmasından sonra, yine, yeniden merhaba. Bu kez 2015 Kasım ayında Ege’nin ‘Sakin Şehir’ ünvanlı, Seferihisar ilçesinin Tarihi TEOS Limanında buluşacağız. Seferihisar turizm, tarih, modernlik ve gelenekselliği birlikte yaşatan ve koruyan, hepinizin çok etkileneceği, keyif alacağı bir ilçedir.

Bu kongremizde yine ulusal ve uluslararası düzeyde, doğal doğum eğiticileri ile birlikte olacağız. Kadınların hakkı olan ‘’Doğuma Hazırlık Eğitimlerini’’ daha da güçlendirecek, kurslar, sunumlar, bilimsel çalışmalar, bilgi ve deneyim paylaşımlarının yer alacağı oturumlar, zıt görüş tartışmaları ile daha da zenginleşeceğiz. Bu nedenle bu alanda çalışan, eğitimler yapan meslektaşlarımızın, eğitimcilerin çalışmalarını paylaşmak, kendilerini geliştirmek için bu kongrede olacaklarına inanıyoruz.

2012 kongresinde, konu ile ilgilenen 400’e yakın katılımcımız (hemşire, ebe, kadın-doğum uzmanı, psikolog, doula, fizyoterapistler) olmuştu, bu kez daha da çok sayıda olacağız, çünkü geçen 3 yılda bu alan çok hareketlendi, işte bütün bu gelişmeleri bu kongrede öğreneceğiz ve gelecekteki, eylem planlarımızı belirleyeceğiz, yasa koyucuları da davet edeceğiz. Kongre sonunda bir konsensüs oluşturup, yeni, yepyeni ‘’Doğuma Hazırlık Eğitim Programları ve Eğitimcileri’’ ile tanışacağız.

YENİ.BİLİMSEL,İNTERAKTİF,UYGULAMALI,MULTİDİSİPLİNER ‘’2.DOĞUMA HAZIRLIK EĞİTİMİ VE EĞİTİCİLİĞİ’’ KONGRESİNDE BULUŞMAK DİLEĞİ İLE!!!!!


Kongre Başkanı
Prof. Dr. Hülya OKUMUŞ

Geri