2. Minimal İnvaziv ve Robotik Kalp Damar Cerrahisi Sempozyumu ve
  ISMICS 2015 Kış Çalıştayı
 
  
  İstanbul
  11-13.ARALIK,2015
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   11-13.ARALIK.2015
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Minimal İnvaziv ve Robotik Kalp Damar Cerrahisi Derneği (MIRC)
-International Society for Minimally Invasive Cardiothoracic Surgery (ISMICS)

ETKİNLİK MERKEZİ   Marriott Hotel Asia
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Opteamist Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.mirc2015.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri 11-13 Aralık 2015 tarihlerinde Marriott Hotel Asia, İstanbul’da düzenlenecek olan 2.Minimal İnvaziv ve Robotik Kalp Damar Cerrahisi Sempozyumu ve ISMICS 2015 Kış Çalıştayı’na davet etmekten onur duyuyoruz.

Mayıs 2014’te düzenlemiş olduğumuz 1.Minimal İnvaziv ve Robotik Kalp Damar Cerrahisi Sempozyumu 5 aktif katılımlı kurs, 10 canlı yayın ameliyat, 10 panel ve 540 kişinin katılımı ile başarıyla düzenlenmiştir.

İkinci sempozyumumuz Minimal İnvaziv ve Robotik Kalp Damar Cerrahisi Derneği (MIRC) ve International Society for Minimally Invasive Cardiothoracic Surgery (ISMICS) işbirliği ile düzenlenecektir. Sempozyum öncesinde düzenlenecek olan kurslar, katılımcılar için, modern teknolojinin sunduğu imkanları deneyimleyebilecekleri ve becerilerini geliştirebilecekleri aktif bir ortam sağlayacaktır. Bilimsel program içerisinde yer verilecek olan, live in a box vakaları ve farklı merkezlerden yapılacak olan canlı yayın ameliyatlar ile katılımcılar kendilerini güncelleyebilecek ve alanında deneyimli uzmanların aktaracağı önemli bilgilere erişim imkanı bulacaklardır. Sizlerin de desteği ve katılımı ile tartışmaların bilimsel değerinin daha da artacağına inanıyoruz.

Sempozyumumuzun tüm katılımcılar için çok değerli fırsatlar yaratacağından şüphemiz yoktur.

İstanbul’da ev sahipliğini yapmaktan onur duyacağımız sempozyumumuzun sizler için de akıllarda kalıcı bir toplantı olmasını umuyoruz,

Dr. Cem ALHAN
MIRC Yönetim Kurulu ve Sempozyum Organizasyon Komitesi adına

Geri