4. Ulusal Otoloji ve Nörootoloji Kongresi
  
  Antalya / Belek
  21-24.NİSAN,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   21-24.NİSAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Otoloji ve Nörootoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Sueno Deluxe Otel Belek
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://rinooto2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

4. Otoloji ve Nörootoloji Kongresi’ni 21-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Sueno Hotel Deluxe Belek, Antalya’da 12. Türk Rinoloji Derneği Kongresi ile aynı tarihte birlikte düzenleyecek olmamızın heyecanını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Güçlerimizin, bilgilerimizin aynı ortamda paylaşılacak olmasının Kulak Burun Boğaz Hastalıkları pratiğini yapan tüm meslektaşlarımıza büyük yararlar getireceği görüşündeyiz.

Ülkemizde Otoloji, Nöroootoloji ve Odiyoloji bilim dalları dünyada ileri ülkeler ile rekabet edecek düzeye ulaşmıştır. Özellikle kulak hastalıkları konularında yoğun çalışan meslektaşlarımızın yanı sıra bu kongrede yurt dışından gelecek yabancı konuşmalarımızı da dinlemek, deneyimlerinden yararlanmak fırsatını bulacaksınız. Kongrede Otoloji ve Nörootoloji ilgi alanındaki teorik ve pratik konuların yanında sizlere çalışmalarınızda yararlanacağınız Odiyolojik uygulamaları da programımıza almayı planlamaktayız.

Büyük bir katılımla bizlere destek vermeniz en büyük dileğimizdir. Tüm meslektaşlarımızın bu konuda üzerine düşeni yapacağını bekliyerek sizleri kongremize davet ediyoruz. Saygı ve sevgilerimizle

Otoloji ve Nörootoloji Derneği Yönetim Kurulu adına

Prof. Dr. Tayfun KİRAZLI

Geri