İnsan Kaynakları Zirvesi 2016
 
 
 
  Human Resources Summit 2016
  İstanbul
  17-18.ŞUBAT,2016
     
KATEGORİ  
Yönetim
YER   İstanbul
TARİH   17-18.ŞUBAT.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   MCT Danışmanlık
ETKİNLİK MERKEZİ   Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı
ORGANİZATÖR KURULUŞ   MCT Danışmanlık
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.insankaynaklarizirvesi.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
İnsan Kaynakları Zirvesi 2016
Akılcı Sadelik

İnsan Kaynakları Zirvesi’nin bu yılki teması
‘‘Akılcı Sadelik’’ dünyayı bugün bulunduğu noktaya
getiren varsayımların ve yönetim modellerinin, geleceğe taşıyamayacağı görüşüne dayanmaktadır. Organizasyonel inançlar ve uygulamalar geliştirildiği zamanlarda her şey daha yönetilebilir durumdaydı. İnsanların birbirleriyle iletişim kurma olanakları daha azdı, ulusal sınırlar daha belirgindi,
yerel ortamlarda sosyal değerler vardı ve farklılıklar dünyasının karmaşıklığıyla mücadele etmesi gerekenler yalnızca birkaç üst düzey liderdi.

O zamandan günümüze kadar tedarik zincirleri küreselleşti, müşterinin alışkanlıkları dönüştü, kurumlar ülkelerden daha etkili konuma geldi, insanların ve üretimin gerçek zamanlı
denetlenmesi mümkün oldu. Geleneksel organizasyon ve insan kaynakları anlayışları daha fazla organizasyonel birim, unvan,temel performans göstergesi ve daha çok ast-üst ilişkisi yarattı. Sonuç olarak daha hızlı, daha esnek ve hesap verebilir çalışma ihtiyacı göz ardı edilmeye başlandı; çünkü karmaşayı karmaşık bir şekilde yönetmeye çalıştık.

İnsan Kaynakları Zirvesi tüm profesyonellere bu karmaşıklığı yönetme biçimimize yeni bir bakış açısı getirmeyi amaçlıyor ‘‘Akılcı Sadelik’’.

Geri