6. Prof. Dr. Hıfzı Özcan Uluslararası Cerebral Palsy ve Gelişimsel
  Bozukluklar Kongresi
 
 
 
  6th Professor Hıfzı Ozcan International Celebral Palsy and Developmental Disorders Congress
  İstanbul
  26-27.ŞUBAT,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   26-27.ŞUBAT.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı
ETKİNLİK MERKEZİ   Sabancı Center Konferans Merkezi, 4.Levent
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ege Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.cerebralpalsy2016.org/index.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Davetliler,

6. Prof. Dr. Hıfzı Özcan Uluslararası Cerebral Palsy ve Gelişimsel Bozukluklar Kongresi’ne, Kongre Düzenleme Kurulu adına sizleri davet etmekten onur duyuyorum. Kongremiz bu yıl 26-27 Şubat 2016 tarihinde Sabacı Center’da düzenlenecektir. Kongremizin ana konusu ‘Sizler için Ne Yapıyoruz’ olarak seçildi. Bu ana konu eşliğinde farklı branşlarda hizmet veren bilim dalları kendi yaklaşımlarını paylaşma olanağı bulacaklardır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yurt içinden ve yurt dışından birçok değerli bilim insanları kongremizde bilgi paylaşımında bulunmak üzere aramızda olacaklardır. Kongremizde nörolojik hastalıklar alanında çok önemli ve ilgi çeken konuların yanı sıra, tıptaki yeni gelişmeler de gözden geçirilecektir.

Organizasyon komitesinin önceliği, katılımcılara geniş konu ve alanlarında deneyimli konuşmacılar tarafından oluşturulmuş olan bilimsel programı kaliteli bir şekilde sunmaktır. Bu yıl bilgi ve deneyimlerini paylaşmak üzere İsveç Karolinska Instute’den üç tecrübeli isim bilgilerini bizlerle paylaşacaktır.

Organizasyon komitemiz, daha önceki yıllarda sizlerden edindiğimiz geri bildirimler doğrultusunda, aileler tarafında takip edilecek eş zamanlı toplantı düzenleme kararı verdi. Değerli konuşmacılar kongre programında yapmış oldukları konuşmaları bir başka oturumda siz değerli ailelerimizle de paylaşarak sorularınızı cevaplayacaklardır.

Kongre bilimsel programı yanında sosyal program olarak da keyifle vakit geçireceğinize inandığımız kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,


Prof. Dr. Muharrem İnan
Akademik Kurul Başkanı
Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı

Geri