2. Hematolojik Genetik Sempozyumu
  
  İzmir
  24-26.ŞUBAT,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir
TARİH   24-26.ŞUBAT.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ege Üniverisitesi Tıp Fakültesi
ETKİNLİK MERKEZİ   Ege Üniverisitesi Tıp Fakültesi Muhiddin Erel Amfisi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Motto Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.hematolojikgenetik.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslekdaşlarımız,

Yaklaşık 2 yıl önce ilkini düzenlediğimiz ve hepinizin katkılarıyla başarıyla gerçekleşen, yoğun ilgi gören ‘Hematolojik Genetik Kurs ve Sempozyumu’ nun 24-26 Şubat 2016 tarihlerinde İkincisinin düzenleneceğini sizlere iletmek istiyoruz.

Hastalıklara multidisipliner yaklaşmanın, disiplinler arası bilgi paylaşımının önemi her geçen gün artmaktadır.

Amacımız, bunun farkında olarak, hematoloji ve genetik ile ilgili alanlarda, klinikte ve temel bilimlerde çalışanları biraraya getirerek bilgilerimizin güncellenmesini, ortak çalışmalar planlanmasını, birikimlerimizin paylaşımını sağlamaktır.

Sempozyumun uluslararası ve ulusal düzeyde, konunun uzmanlarının yer aldığı, bilimsel açıdan zengin bir program içeriği vardır. Erişkin hematolojisi, çocuk hematolojisi, klinik genetik, moleküler genetik ve sitogenetik alanlarında çalışan, konu ile ilgi her basamakta sağlık hizmeti verenleri ilgilendirecek olan bu sempozyumun da, ilki gibi yararlı olacağına, ilgili alanlara bilimsel katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Sempozyuma katılımınızdan, bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmaktan ve sizleri güzel İzmir’imizde, bir kez daha ağırlamaktan onur ve mutluluk duyacağız.

Başkanlar,

Prof. Dr. Ferda Özkınay

Prof. Dr. Cumhur Gündüz

Geri