Ehem Der 1. Türkiye Hemşirelik Kongresi
  
  Antalya / Belek
  3-6.MART,2016
     
KATEGORİ  
Hemşirelik
YER   Antalya / Belek
TARİH   3-6.MART.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ebe ve Hemşireler Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Alva Donna Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Kedan Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.turkiyehemsirelikkongresi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri Ebe ve Hemşireler Derneği olarak düzenlenen 03 Mart - 06 Mart 2016 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Ehem Der 1.Türkiye Hemşirelik Kongresine davet etmekten büyük onur ve mutluluk duymaktayız.


Bu kongrede Akademisyenler ve Klinisyenler El Ele "Hemşirelikte Gelişimin Yüzü’’ teması ile hemşirelik alanında bilgiyle yenilikleri buluşturmayı hedefledik. Çağımız hızla gelişip değişen teknoloji çağı, bunun yansıması her alanda olduğu gibi sağlık alanında da yeni yöntemler, yeni cihazlar ve yeni uygulamalarla karşımıza çıkmaktadır. Sağlık sistemindeki sahip olduğumuz bilgiler uygulamalar teknolojiler kısa zaman içinde geçerliliğini yitirebilmekte ve yenileri dijital dünyanın şaşırtıcı yenilikleri ile hemşirelik mesleğinin uygulama alanlarına da olağanüstü bir hızla ulaşmaktadır. Bu hızlı dünya hemşirelerin mesleklerini uygulama alanlarında etkin sunabilmeleri için kişisel ve profesyonel olarak hazır olmalarını gerektirmektedir.

Bu amaçla akademisyen hocalarımızın engin bilgileri ile klinisyen meslektaşlarımızın kıymetli bilgilerini bir araya getirerek hasta bakımını en yüksek düzeye çıkarmayı hedefleyerek meslektaşlarımızın bilgilerini tazeleyip profesyonelce mesleklerini sergileyebilecekleri konuları içeren kongremizde; bilimsel program, serbest bildiri oturumları, poster ve sözel sunum oturumları, konferanslar ve eğitsel kurslar hazırladık.

Ehem Der 1.Türkiye Hemşirelik Kongresine katılan meslektaşlarımızın kendi sorunlarından bir şeyler bulabileceği, aklındaki sorulara cevap alabileceği ve katkı sağlayabilecekleri bir bilimsel programın oluşması için çalıştık. Hemşirelik mesleğinin hangi alanında çalışırsanız çalışın kongrede sizi yakından ilgilendiren bir konu mutlaka olacaktır. Gelin sorunlarımızı birlikte tartışalım, çözümü birlikte üretelim ve bilgi paylaşımında bulunalım.
Hemşirelik mesleğinde başarıya ve daha ileriye gitmek için yeni başlangıçların ayı Mart ayında buluşarak kongre günü sizleri ağırlamanın heyecanını taşımaktayız. Kongre ve Turizm şehri Antalya’da buluşmak dileği ile…


Sevgi ve Saygılarımızla.

Başkan

Başkan Yardımcısı


Kadriye Gülseren

Muhdedir Caner

Geri