2. Erciyes Pediatri Akademisi Kış Kongresi &
  Erciyes Pediatri Hemşireliği Kongresi
  
  Kayseri
  3-5.MART,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Kayseri
TARİH   3-5.MART.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD

ETKİNLİK MERKEZİ   Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Diasos Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.erciyespediatrikisgunleri.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalı olarak 2015 yılında başlatmış olduğumuz ve mezuniyet sonrası eğitim görevimizi yerine getirmeye çalıştığımız Erciyes Pediatri Kış Kongresinin ikincisinde sizleri görmekten onur duyacağız.

Bu kez 3-5 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız kongremizin ağırlıklı konularını beslenme oluşturacaktır. Ülkemizin dört bir yanından gelecek olan bilim insanlarından mümkün olduğu kadar fazla hekimin yararlanması amacıyla bu yıl mesleğinin başında olan araştırma görevlisi meslektaşlarımızın kongremizi ücretsiz yararlanmasına karar verdik.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, yaklaşık 40 yıldan beri başta Kayseri olmak üzere özellikle çevresindeki iller ve tüm Türkiye ye sağlık hizmeti vermiş önemli eğitim kurumlarından birisidir. Anadolu’da ilk tıp eğitiminin verildiği yerlerden biri olan Gevher Nesibe Tıp Merkezi’nin devamı niteliğinde olan fakültemiz, günümüzde çağdaş eğitim, araştırma ve tedavi hizmetlerini en üst düzeyde yürütmenin gayreti içerisindedir. Yaklaşık 40 yıldan beri temel tıp eğitiminin yanı sıra pediatri, yan dal ve akademik üst düzeyde yetiştirdiği meslektaşlarımız tüm ülke genelinde eğitim, araştırma ve sağlık hizmetleri alanlarında görev yapmaktadırlar.

Bu çerçevede güncel bilgiler paylaşılıp eski anılar tazelenirken, ilk kez Kayseri’ye gelecek arkadaşlarımıza da Erciyes dağı başta olmak üzere doğal ve tarihi güzellikleri yaşatacağımız kanaatindeyiz.


Güzel bir Kongrede birlikte olmak dileğiyle şimdiden hepinize hoş geldiniz diyorum.


Prof. Dr. Tamer Güneş
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD Başkanı

Geri